Kereviz Çorbası
4 kişilik – Hazırlama süresi : 10 dakika – Pişme süresi : 45 dakika
Kereviz çorbası malzemeleri
* 2 adet kereviz
* 4 adet havuç
* 6 su bardağı et suyu
* 1 kahve fincanı un
* 1 adet soğan
* 3 çorba kaşığı margarin
* Tuz
Kereviz çorbası tarifi
1. Kereviz ve havuçları soyup ince ince doğrayın, soğuk suda yıkayın.
2. Tavada margarini eritin. İçine ince kıyılmış soğanı ilave edip hafifçe kavurun.
3. Kereviz ve havuçları ekleyip bir süre daha kavurun.
4. Unu katarak biraz daha karıştırın.
5. Tuzunu ve et suyunu koyarak 40 dakika kaynatın. Servis yapın.
4 kişilik – Hazırlama süresi : 10 dakika – Pişme süresi : 45 dakika
Kereviz çorbası malzemeleri
* 2 adet kereviz
* 4 adet havuç
* 6 su bardağı et suyu
* 1 kahve fincanı un
* 1 adet soğan
* 3 çorba kaşığı margarin
* Tuz
Kereviz çorbası tarifi
1. Kereviz ve havuçları soyup ince ince doğrayın, soğuk suda yıkayın.
2. Tavada margarini eritin. İçine ince kıyılmış soğanı ilave edip hafifçe kavurun.
3. Kereviz ve havuçları ekleyip bir süre daha kavurun.
4. Unu katarak biraz daha karıştırın.
5. Tuzunu ve et suyunu koyarak 40 dakika kaynatın. Servis yapın.