haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri


    Reiki Hakkında Bilinmesi Gerekenler!

    avatar
    nameisfatih


    Mesaj Sayısı : 1201
    Kayıt tarihi : 17/11/10

    Reiki Hakkında Bilinmesi Gerekenler! Empty Reiki Hakkında Bilinmesi Gerekenler!

    Mesaj  nameisfatih C.tesi Kas. 27, 2010 4:18 am

    REİKİ VE REİKİ ÇEŞİTLERİ HAKKINDA BİLGİ VERİLMEKTEDİR.

    Yanlış Kundalini uyanışına uğrayan veya Kundalini enerjisi ile problemleri olan kişilere genellikle Kundalini Reiki ile yardım edilebilir.

    Kundalini Reiki öğrenmek istiyorsanız, önceden başka bir Reiki sistemine uyumlanmış da olsanız, bu tekniği öğrenmeye Kundalini Reiki 1 seviyesinden başlamalısınız.

    Bu ders notlarında bazı öneriler/kılavuz çalışmalar da bulacaksınız. Bunlar kesinlikle uymanız gereken “kanunlar” değildir. Zamanla ve enerjiyle çalışarak deneyim kazandıkça, bu sistemi kendinize ve çalışmaları birlikte yaptığınız kişilere en uygun biçimde nasıl kullanacağınızı keşfedeceksiniz.

    Burada sözü edilen uyumlamaları alırken, lütfen rahat bir sandalyede oturun. Ya kollarınızı sandalyenin kolçaklarına dayayın ya da ellerinizi avuç içleriniz yukarı bakacak biçimde bacaklarınızın üst kısmına yerleştirin. (İmkânınız varsa, uzanmanız daha iyi olur!)

    Kundalini Reiki 1. ve 2. seviye uyumlamaları sırasında gözlerinizi kapayın; rehberlerinizi ve Üstat Kuthumi’yi çağırarak uyumlamaya rehberlik etmelerini isteyin.

    Rahatlamak ve bu deneyimin aaafini çıkarmak dışında başka bir şey yapmanıza gerek yok. Uyumlama 20-30 dakika sürecektir. Bittiğini hissedebilir ya da uyumlama sırasında uyuyakalıp daha geç bir saatte uyanabilirsiniz. Bu normaldir.

    Kundalini Reiki 2. seviye uyumlamasından sonra, uyumlanmaya niyet etmeden önce, lütfen notlarda belirtilen Kundalini Reiki Meditasyonu ve denge çalışmasını yapın.

    Herkesin uyumlanma deneyimi farklıdır. Bazıları hiçbir şey hissetmez, bazıları çok şey hisseder. Bir şeyler görenler bile olabilir. Sizin uyumlanışınız, sizin için en doğru biçimde gerçekleşecektir.

    Kundalini Reiki uyumlamaları sırasında enerjiyi ellerinizde ve bacaklarınızda çokça hissetmeniz ve seviye yükseldikçe bu durumun şiddetlenmesi normaldir. Eğer böyle bir his almıyorsanız da, merak etmeyin. Sizin için enerjiyi hissetmek biraz daha fazla zaman alacak demektir ama bu bir sorun oluşturmaz.

      Forum Saati Ptsi Nis. 29, 2024 7:48 am