haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri


    Astral Seyahat Çözümlemeli Teknik.

    avatar
    nameisfatih


    Mesaj Sayısı : 1201
    Kayıt tarihi : 17/11/10

    Astral Seyahat Çözümlemeli Teknik. Empty Astral Seyahat Çözümlemeli Teknik.

    Mesaj  nameisfatih C.tesi Kas. 27, 2010 4:12 am

    Astral Seyahat

    Kimine göre ruhun, kimine göre astral bedenin normal bedenden ayrılarak boyutlar arasında veya bu boyutta yolculuk etmesidir astral seyahat.
    Çoğu bilge veya kişi bunu uygulamış ve bu sayede çeşitli bilgilere de vakıf olmuştur. Peki bunu nasıl yapabiliriz? İşte bu konuya değinmek istiyorum. Evet internette çeşitli konular dolaşmakta ancak denendiğinde bunların hiçbiri kesin sonuç verememektedir. Birçoğu da benim kanaatimce sadece özendirmek amacıyla öylesine yazılmış yazılardır.
    Şimdi sizlere bana göre en açık ve öz yöntemi aktaracağım:

    Amaç:
    Evet önemli noktalardan birisi amaçtır. Astral seyahat yapmadan önce bu amacı belirlemeliyiz. Kendi kendimize ‘Astral seyahat yapacağım’ şeklinde telkinlerde bulunmak çok işimize yarayabilir.

    Teknik:
    Güzel ve kendimize özgü bir teknik çok işimize yarayacağı gibi sıradan tekniklerle de deneyebiliriz.

    İnanç:
    En önemli etken budur işte. Bunu gerçekten başaracağınıza inanmalısınız. İnanç olmadan hiçbir şeyi başaramazsınız.

    Başlıyoruz:

    Şimdi sizlere kendi basit bir yöntemimi anlatacağım. Bu birazda diğer yöntemlerin ortak derlemesi sayılabilir.

    Öncelikle bir aynanın karşısına geçiyoruz ve gözlerimizin içine bakarak kendimize telkinlede bulunuyoruz.
    ‘Astral seyahat yapacağım’
    ‘Astral seyahat yapacağım’
    ‘Astral seyahat yapacaksın’
    ‘Astral seyahat yapacaksın’

    Bu şekilde bir ‘yapacaksın’ birde ‘yapacağım’ şeklinde söylemeniz biraz sonra söyleyeceğim teknikte çok işinize yarayacaktır. Yaklaşık 5 dakika bunu uyguladıktan sonra gelelim şimdi tekniği ele almaya.

    Bir sandalyede oturmanızı istiyorum. Belinize bir yastık koyabilirsiniz hatta başınızın arkasına da ama ayaklarınız yere basmalı.
    5 dakikalık bir meditasyon müziğini bilgisayardan açalım şimdi. Dakika önemli değil ama en az 5 dakika olmalı. Bunun eşliğinde derin nefes alarak gözümüzün önündeki karanlığa odaklanalım sadece. Başka bir şey düşünmeyin desem daha çok düşüneceğiz bu nedenle bu karanlığa odaklanmak onu düşünmek daha iyi. Meditasyon bittiğinde derin nefes almaya devam edeceğiz. Her nefes aldığımızda içimize ışık dolduğunu her verişimizde de kötülüğü dışarı attığımızı düşünebiliriz. Ve öyle bir an gelecek ki bedeninizin şiştiğini hissedeceksiniz. Evet gerçekten bir şişme var ama şişen bedeniniz değil içerdeki ruhunuz. Dışarı çıkmak isteyen bir diğer bedeniniz.
    Bu aşamada heyecanlanmayın ve biraz daha buna devam edin.
    Artık kendimizi birkaç adım ileride düşünmemizin vakti geldi. Aynı aynada kendinize baktığınız gibi bedeninize bakın. Sanki dışarıdan izleyen karşıdakine emir veren o aynadaki adam gibi kendinize bakın. (bunu hayal edemiyorsanız başka bir yere de bakabilirsiniz.) Bir süre buna konsantre olun. İçinizde bir kopukluk olduğunu artık çıkmaya başlayacağınızı hissedeceksiniz ama bekleyin. Etkiler başladığında dahi bekleyin tüm olayı akışına bırakın bir çaba sarf etmeyin ve birazdan dışarıda olacaksınız….

    Bu yöntemde dışarı çıkamadıysanız üzülmeyin hemen yatağınıza girin ve Astral seyahat yapacağım diyerek gözlerinizi kapatın. Biraz sonra uyacaksınız ve muhtemelen ya Astral yada Lucid olaylarından birini yaşıyor olacaksınız. Gerisi size kalmış….

      Forum Saati Ptsi Nis. 29, 2024 5:25 am