haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri


    Astral Seyahat İçin İdeal Koşullar.

    avatar
    nameisfatih


    Mesaj Sayısı : 1201
    Kayıt tarihi : 17/11/10

    Astral Seyahat İçin İdeal Koşullar. Empty Astral Seyahat İçin İdeal Koşullar.

    Mesaj  nameisfatih C.tesi Kas. 27, 2010 4:09 am

    Astral çıkış deneyimleri için gerekli olan en önemli şeylerden biri enerji bedenini hissetmendir. Bunun için tabii ki enerji ve çakra çalışmaları, nefes egzersizleri yapmalısın. Sonunda enerji bedenini hissedeceksin. Bu hissi duyduktan sonra iş enerji bedenini fiziksel bedeninden ayırmana kalıyor. Bu tabii ki söylendiği kadar kolay bişey değil. Çünkü çok fazla çıkma isteğinin olması ve hiçbir korkun olmaması gerekir.

    Astral çıkış için ideal koşullar olarak;
    -----------------------------------------------------

    - Yemek yedikten üç-dört saat sonra.(Tıka basa yedikten sonra kesinlikle deneme - bu imkansız gibi bişeydir.) Yemeklerini hafif olanlardan seç, tercihen vejeteryan yemekleri olabilir.

    - Spor veya futbol maçı yaptıktan sonra; vücudun çok yorgun fakat bilincin çok kuvvetli ve aktif olduğu zamanlar... Bunun üzerine bir duş alırsan vücudun iyice rahatlayacak ve istemsiz kas hareketlerini önlemiş olacaksın.

    - Hastahanelerde olduğu gibi, yatağının başını koyduğun kısmı hafifçe eğimli hale getir(bir kaç yastık işini görür). Bel kısmını da bir yastıkla destekle.

    - Üzerine hafif ve kaygan elbiseler giy. Üzerini sıkan şeyler giyinmekten kaçın.

    - Önce günlük hayatın problemlerinden bilincini boşalt. Daha sonra nefes egzersizlerine başla. Özellikle diyaframdan nefes almaya dikkat et. Enerji bedenini bu sırada hissetmeye başlarsın.

    - Daha sonra da mevcut tekniklerden istediğini uygulayabilirsin. Benim tercih ettiğim Robert Bruce'un önerdiği 'rope'(ip) tekniğidir.

    - Önemli olan şey çıkmak isterken bunu fiziksel bedeninle yada kaslarınla yapmaya çalışma. Sadece enerji bedenini hisset ve kendini yukarı çekiliyormuş gibi hayal et.Ya da bir ipi tutarak yukarı çıkıyormuş gibi...

    - Bu sırada herhangi bir kas hareketi olursa onları gevşet ve yeniden çıkmayı dene.

    - Tabii ki bedeninden çıkmaktan kesinlikle korkma, bunu rahatça iste ve takıntı veya saplantı haline getirme.

    Her insan astral çıkış yapabilir. Bazıları bunu çok sık gerçekleştirir. Bazıları da uzun zaman aralıklarından sonra. Ortalaması ayda bir iki defadır. Ama ilk çıkışı gerçekleştirmek gerçekten çaba ve disiplin isteyen bir iştir. Çakra çalışmaları önemli olmakla birlikte ilk çıkış için gerekli değildir.



      Forum Saati Salı Mayıs 14, 2024 4:54 am