haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri


    Talimatıyla oyuncuları kendini attırdı

    avatar
    By_MeRT


    Mesaj Sayısı : 712
    Kayıt tarihi : 20/11/10

    Talimatıyla oyuncuları kendini attırdı Empty Talimatıyla oyuncuları kendini attırdı

    Mesaj  By_MeRT Perş. Kas. 25, 2010 10:17 am

    .
    Devler Ligi'ne Salı gecesi Ajax deplasmanında Real Madrid 4-0 kazanırken Madridli iki oyuncu Xabi Alonso ve Sergio Ramos oyunun son bölümünde kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Bu kartların perde arkasında ise takımın Portekizli teknik patronu Jose Mourinho'nun olduğu iddia ediliyor.

    İspanyol medyası ve çeşitli internet sitelerinde taraftarlar ile birlikte maçı yorumlayan, anlatan otoriteler Mourinho'nun taktiğinin işlemeye devam ettiği şeklinde yorumlar yapıyor. Jose'nin iki oyuncusundan kart görmesini istemesinin sebebi ise kupadaki kart statüstünü dikkate alarak iki oyuncunun 2.tura temiz bir şekilde başlaması.

    Ajax karşılaşmasında 87'de Xabi Alonso ikinci sarı karttan oyun dışına kalırken, 90'da ise Sergio Ramos yine aynı şekilde çift sarı kartla saha dışına yollanmıştı. Görülen kartlar ile Auxerre maçında cezalı duruma düşen iki isim 2.tur için kartlarını temizlemiş olacak. Auxerre maçında kart sınırında olan bu iki ismin görecekleri kartlar ise 2.turdaki eşleşmede İspanyol ekibine sıkıntı yaratabilirdi.

    Özellikle maçı yabancı kanallarda sunan spikerlerin de değindiği bu konu hakkında ise Jose Mourinho'nun herhangi bir açıklaması yok. Portekizli görülen kırmızılarla ilgili olarak "Oyun kontrolümüz altındayken görülen kartlar gereksizdi. Ne olursa olsun 4-0 bizim için fantastik bir sonuç" ifadelerini kullandı.

    İspanyol AS gazetesinin konuyla ilgili yaptığı ankete ise 45 bin dolayında futbolsever katılırken kitlenin yüzde 84'ü Mourinho'nun bu talimatı vererek iyi bir iş yaptığı görüşünde birleşti. Jose Mourinho'nun kaleci Dudek ile saha içine haber yolladığı iddia ediliyor;

      Forum Saati Paz Mayıs 19, 2024 8:24 pm