haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri


    ******'a büyük ilgi

    avatar
    nameisfatih


    Mesaj Sayısı : 1201
    Kayıt tarihi : 17/11/10

    Baykal'a büyük ilgi Empty ******'a büyük ilgi

    Mesaj  nameisfatih Salı Kas. 23, 2010 1:09 pm

    Eski CHP Genel Başkanı Deniz ******, öğle yemeğinin ardından Trabzon'un ****** Alanı'nda bulunan Taksim Parkı'nda çay içti ve halkla sohbet etti. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Deniz ******, isteyenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi, çocukları sevdi. Parktaki boyacıları da ziyaret eden ******, daha sonra nikah şahitliği yapacağı tören için Zorlu Grand Otel'e geçti. Otele girişinde nikahtan çıkan Betül Değer - Deniz Kulaksız çiftiyle karşılaşan ******, "Adaşımla fotoğrafımı çekin çocuklar. İnşallah mutlu olurlar" diyerek gelin ve damatla fotoğraf çektirdi.

    Otelde bir süre dinlenen ****** daha sonra Trabzon eski Merkez İlçe Başkanı Muharrem Şahin'in oğlu Özgür Şahin ile Şule Beşli'nin nikah törenine katılarak şahitlik yaptı. Nikah töreninde diğer şahitlikleri ise CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi ve Trabzon Belediye Meclisi CHP Grup Başkanı Turgay Şahin yaptı. Nikah törenine CHP milletvekilleri Mehmet Sevigen ve Yılmaz Ateş ile Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay da katıldı.

    Deniz ******, korumasının taşıdığı bond çantadan kadife bir kutu çıkardı ve cebine koydu. ****** nikahın ardından kadife kutudan çıkardığı bileziği de geline taktı. ****** ayrıca nikah memuresinin kendisine verdiği evlilik cüzdanını da gelin Şule Beşli'ye verdi. ****** nikahın ardından Giresun'a hareket etti.

    Ömür AVCI,Fatih TRAN-TRABZON-DHA

      Forum Saati Salı Mayıs 07, 2024 11:14 pm