haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri


    Musa Çağıran: "Hagi gençlere inanıyor"

    avatar
    By_MeRT


    Mesaj Sayısı : 712
    Kayıt tarihi : 20/11/10

    Musa Çağıran: "Hagi gençlere inanıyor" Empty Musa Çağıran: "Hagi gençlere inanıyor"

    Mesaj  By_MeRT Ptsi Kas. 22, 2010 4:11 pm

    .
    Galatasaraylı Çağlar Birinci ve Musa Çağıran, Kayseri'deki Galatasaray Store'de hayranlarıyla buluştu. Sarı kırmızılı takımın 2 futbolcusu 4 aylık Arda bebeğin formasını imzaladı.

    İpeksaray Alışveriş Merkezi'nin 3. katında bulunan Galatasaray Store mağazasına Çağlar ve Musa korumalar eşliğinde geldi. Her iki oyuncu alkışlar ve "Cimbombom " tezahüratları arasında mağazada önce söyleşiye katıldı.

    Sonra da hayranlarına hem imza dağıtıp, hem de sarı kırmızılı spor malzemelerine imza attılar. Sakatlıktan yeni kurtulduğunu söyleyen Çağlar, "Uzun süreden beri sakat olduğum için takımdan ayrıydım. Şimdi tamamen iyileştim. Teknik direktörümüz Hagi şans verdiği takdirde formamı kimseye kaptırmam" dedi.

    Galatasaraylı Musa da teknik direktör George Hagi'nin genç oyunculara bakışının oldukça iyi olduğunu belirterek, "Hagi, gençlere inanıyor ve onlara şans veriyor. Bana da şans verdiği takdirde bunu en iyi şekilde değerlendirmek isterim. Bugün oynayacağımız maça gelince Kayserispor iyi bir takım ve iyi çıkış yakaladı. Ama biz de Kayserispor'dan daha iyi bir takımız. En kısa sürede tırmanışa geçeceğiz" diye konuştu. Mağaza önünde uzun kuyruk oluşturan Galatasaraylı taraftar, satın aldıkları forma, eşofman, atkı, flama ve diğer ürünleri her iki oyuncuya imzalattı. Bu arada çocuk arabasında Galatasaray Store mağazasına getirilen Galatasaray forması ve şortu ve çorapları giydirilmiş 4 aylık Arda Karahasan, anne ve babası tarafından futbolcuların önüne adeta uzatıldı. Musa ve Çağlar, takım kaptanları Arda Turan'ın adını taşıyan minik sarı kırmızılıyı taraftarın formasına imza attı.


    DHA

      Forum Saati Paz Mayıs 19, 2024 10:00 am