haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri


    Her şey Hagi için!

    avatar
    dolbyrek


    Mesaj Sayısı : 308
    Kayıt tarihi : 13/11/10

    Her şey Hagi için! Empty Her şey Hagi için!

    Mesaj  dolbyrek Paz Kas. 21, 2010 5:35 pm

    Ara transfer döneminde kadroyu takviye etmeyi planlayan Galatasaray Yönetimi, Gheorghe Hagi’nin istekleri doğrultusunda hareket edecek. Sarı-kırmızılı yönetimin, Frank Rijkaard’a vermediği yetkileri Rumen hocaya sunma kararı aldığı bildirildi.
    Hagi’nin devre arasında yapılacak transferler konusunda istediği isimlerin alınmasını şart koştuğu ve salı günü yapılacak yönetim kurulu toplantısında da bu talebin olumlu yanıt bulacağı öğrenildi. Misimovic’i kadro dışı bırakarak devre arasındaki operasyonun ilk adımını atan tecrübeli hocanın, orta saha, forvet ve defansa takviye istediği kaydedildi.
    Rumen teknik adamın oyuncu transferiyle ilgili raporuna destek veren sarı-kırmızılı idarecilerin, “Hocamız hangi oyuncuyu istiyorsa onu almalıyız. Oynatmak istediği sisteme en uygun isimleri Hagi belirler” dedikleri öğrenildi.
    Bu arada geçen hafta başında olağanüstü zirve yaparak, Rijkaard döneminde takımı sabote ettikleri ileri sürülen oyuncuları kadro dışı bırakmayı masaya yatıran sarı-kırmızılı yöneticiler, Hagi engeliyle karşılaştı. Sarı-kırmızılı teknik adamın; Servet, Ayhan ve Hakan Balta’nın kadro dışı bırakılmalarına karşı çıkarak, kadroda kalmalarını istediği ifade edildi.



    ‘Bütün seyahatlerde birlikte oturacağız’
    Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, disipline verdiği önemi hissettirmeye devam ediyor. Sarı-kırmızılıların büyük umutlarla transfer ettiği Misimovic’i disiplinsizliği yüzünden kadro dışı bırakan Rumen teknik adam, uçakta yardımcılarının hangi koltukta oturacağına da kendisi karar veriyor. Hagi’nin son olarak yardımcısı Tugay Kerimoğlu’na, “Bütün seyahatlerde koltuklarımız yan yana olsun. Herkes ayrı bir köşede oturmasın” dediği öğrenildi.



      Forum Saati Çarş. Mayıs 15, 2024 9:38 am