haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri


    Isuzu Citimark İstanbul yollarında

    avatar
    nameisfatih


    Mesaj Sayısı : 1201
    Kayıt tarihi : 17/11/10

    Isuzu Citimark İstanbul yollarında Empty Isuzu Citimark İstanbul yollarında

    Mesaj  nameisfatih Paz Kas. 21, 2010 12:32 pm

    Anadolu Isuzu’nun kentiçi toplu taşıma için ürettiği 9 metre sınıfındaki Citimark, İstanbullulara hizmet vermeye başladı.

    Şile – Üsküdar hattında hizmet verecek Isuzu Citimark, Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay tarafından Şile Özel Halk Otobüsçüleri Kooperatifi üyesi Ertan Güler'e tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Çelik dizel Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çelik, TÖHOB Başkanı İsmail Yüksel ile dernek üyeleri de katıldı.

    Teslim töreninde bir konuşma yapan Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, Citimark'ın düşük yakıt tüketimiyle işletme giderlerini azatlığının altını çizdi. Tamay, "Arkadan motorlu, 9 metrelik Citimark, ferah içyapısı ve rahat iniş binişi sağlayan geniş kapılarıyla sürücüsüne kolaylık, yolcusuna konfor sağlar. Citimark, kalitesi dünyaca kabul edilen 209 HP'lik güçlü, sessiz, Avrupa Birliği normlarına göre tasarlanmış çevreci Euro 4 Isuzu motoru, 75 kişilik yolcu kapasitesi ve çeşitli koltuk dizilimi varyasyonlarıyla, her türlü isteğe karşılık veriyor. Şile hattında hizmet veren esnafımız Ertan Güler'e aldığı yeni araçta kazasız belasız bol kazançlı günler dilerim" dedi.

      Forum Saati Perş. Mayıs 02, 2024 7:21 pm