haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri


    ‘Kocalarım giderken 12 kurban kestiler’

    avatar
    dolbyrek


    Mesaj Sayısı : 308
    Kayıt tarihi : 13/11/10

    ‘Kocalarım giderken 12 kurban kestiler’ Empty ‘Kocalarım giderken 12 kurban kestiler’

    Mesaj  dolbyrek C.tesi Kas. 20, 2010 6:25 pm

    Bayramın ilk günü Alanya’da bir otelde sahneye çıkan Bülent Ersoy, kendisini dinleyen Ak Partili belediye başkanı ve ilçe jandarma komutanına takıldı, eski kocalarıyla ilgili espri yap
    Bayramın ilk gecesi Antalya’nın Alanya İlçesi’ndeki bir otelde sahneye çıkan Bülent Ersoy, hayranlarına müzik ziyafeti çekti. Konuklarını yaptığı esprilerle güldüren Ersoy, şarkı aralarında kendisinden söz etti. Ersoy, “Aslında çok da ürkek bir yüreğim vardır. ‘Acaba beğendirebilecek miyim? Acaba kendimi bu gece aşabilecek miyim’ diye kendimi yerim. Bu huyumdan da bütün kocalarım kaçtı. Hiçbiri durmadı. Herifler gelir gelmez bir kurban kesti ve ‘aman’ dediler. Giderken de 12 kurban kestiler ‘kurtulduk’ diye” dedi.
    Konser sırasında Ersoy’un gözü, Tosmur Beldesi Belediye Başkanı Ak Partili Musa Özdemir, Kestel Beldesi Belediye Başkanı DP’li Adem Murat Yücel, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Şahin ve işadamı Mehmet Şahin’in bulunduğu sahneye yakın olan masaya takıldı. Otel görevlilerine masada kimlerin bulunduğunu soran Ersoy, masada İlçe Jandarma Komutanı’nın olduğunu öğrenince mikrofondan “Jandarma Komutanı mı? Askerleri sevmem zaten” dedi. Masadakilere takılmaya devam eden Ersoy, Tosmur Belediye Başkanı Özdemir’in hangi partili olduğunu da sordu.
    Ak Partili olduğunu öğrenen Ersoy, “Ak Parti’den mi? Abdesti bozulmuştur. Vah yazık. Bir de inat olsun diye adamın karşısında rakıyı diktim. Görüyor musun başımıza gelen felaketi? İyi ki burada yaşamıyorum. Adam bana yapmadığı kalmazdı” diye konuştu.


      Forum Saati Perş. Mayıs 02, 2024 4:01 pm