haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri


    Hagi'nin aklı operasyonda, yönetim temkinli

    avatar
    By_MeRT


    Mesaj Sayısı : 712
    Kayıt tarihi : 20/11/10

    Hagi'nin aklı operasyonda, yönetim temkinli Empty Hagi'nin aklı operasyonda, yönetim temkinli

    Mesaj  By_MeRT C.tesi Kas. 20, 2010 5:28 pm

    .
    Yönetim kurulu üyeleri arasında yaşanan sorunların yanı sıra idarecilerle Rumen teknik adam Gheorghe Hagi arasında da fikir ayrılığı olduğu öğrenildi. Başarılı hocanın devre arasını beklemeden bazı futbolcularla yolların ayrılması gerektiğini ilettiği; ancak istediği cevabı bir türlü alamadığı ortaya çıktı.

    Sarı-Kırmızılı yöneticilerin tecrübeli hocaya, bu şekilde yaşanacak ayrılıkların maddi boyutundan bahsettikleri ve oyuncular hakkında verilecek karar için devre arasını beklemesini istedikleri belirtildi. Hagi'nin bunun üzerine çözümü kendisinin üreteceği ve çalışmak istemediği bazı oyuncuları, Spor Toto Süper Lig'de pazar günü oynanacak Kayserispor maçının kadrosuna dahil etmeyeceği ve İstanbul'da bırakacağı ifade edildi. Hagi ile yöneticiler arasındaki görüşmede Rumen teknik adamın kadrosunda kiralık futbolcu istemediğini yinelediği, devre arasında kadroya dahil edilecek isimlerin bonservisleriyle birlikte alınmasını istediği kaydedildi. Yöneticilerin, bu konuda da Hagi'ye garanti veremedikleri, bunun üzerine de Hagi'nin kimsenin kendisinden başarı beklememesini gerektiğini söylediği iddia edildi. Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, Manisaspor yenilgisinin ardından takımda bazı şeyleri değiştirmek zorunda olduklarını söyledi. Oyunculara, "Hepiniz evinize gidin, kendi kendinize değerlendirmenizi, analizinizi yapın." dediğini anlatan Hagi, istediği oyuncu profilini de çizdi: "Tavır, azim, hırs, disiplin, sahadaki her şey önemlidir. Oyuncu Galatasaray gibi bir takımda oynadığını çok iyi anlamalıdır. Maalesef sadece isim olarak bir futbolcu Galatasaray'da oynayamaz. Durum bu, bunu soğukkanlı bir şekilde analiz etmeliyiz. Ben yapacağımız işleri ve hatalarımı iyi biliyorum. Ben de kendi analizimi yapacağım. Oyuncular da bu değerlenmeyi ciddi bir şekilde yapmalı."

    HAGİ'YE GÖRE ŞAMPİYONLUK ÇOK UZAKTA
    Kendisinin, yolda yürüyen bir takımı aldığını hatırlatan Hagi şöyle devam etti: "Buraya geldikten sonra her gün kadrodaki oyuncuları tanımaya, onların potansiyelini, hırsını ve değerini tanımaya başladım. Belki bazılarıyla ilgili çok çabuk karar vereceğim. Belki devre arasını bile beklemeyeceğim. Böyle olmaz." Hagi son olarak şampiyonluk şansını değerlendirdi: "Şampiyonluk çok uzakta, bu durumu değiştirmek için iyi bir takım, başarıya aç bir takım kurmak zorundayım. Sevinci ve başarıyı seven, o mantaliteye sahip bir takım kurmak istiyorum." Öte yandan Galatasaray'da futbolcular, Kurban Bayramı'nın ilk gününü izinli olarak geçirdi. Sarı-Kırmızılılar, Süper Lig'de Kayserispor'la oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün devam edecek.




    Zaman

      Forum Saati Paz Mayıs 19, 2024 11:07 pm