haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri


    Kılıçdaroğlu: Bizim kusurumuz var

    avatar
    dolbyrek


    Mesaj Sayısı : 308
    Kayıt tarihi : 13/11/10

    Kılıçdaroğlu: Bizim kusurumuz var Empty Kılıçdaroğlu: Bizim kusurumuz var

    Mesaj  dolbyrek C.tesi Kas. 20, 2010 5:23 pm

    Diyarbakır'a ilk kez giden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu "Diyarbakır'a geçmişte az geldik, kabahatimiz var. Diyarbakır bundan sonra benim en çok uğrayacağım il olacak. Cezaevi yıkılmayacak ve müze haline getirilecek" dedi.

    Genel başkanlığa seçildikten sonra ilk kez Diyarbakır'a giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, özeleştiri yaptı ve yeni mesajlar verdi.

    Diyarbakır cezaevinin yıkılmayacağını ve müze haline getireceğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Orada acılar var. Hapishane değil fabrika yapılacak Diyarbakır'a" dedi.

    CHP iktidarında etnik kimliklere ve dini duyarlıklara saygı gösterileceğini vurgulayan CHP lideri, "Kesinlikle özgürlükleri genişleteceğiz. Acıyı ve gözyaşını dindirmek bizim boynumuzun borcudur. Partilerimizi halka açıyoruz, gelin Cumhuriyet Halk Partisi'ne" diye konuştu.

    Kılıçdaroğlu şöyle devam etti:

    "Bizim kusurumuz var, Diyarbakır'a geçmişte az geldik. Diyarbakırlıların dertlerini az dinledik, kabahatimiz var. Onu telafi etmek bizim görevimiz, daha çok geleceğim. Her Diyarbakırlı bu ülkenin birinci sınıf yurttaşıdır. Diyarbakır bundan sonra benim en çok uğrayacağım il olacak."

    BAŞBAKAN'IN HER DEDİĞİNE İNANACAK MIYIZ?

    Kılıçdaroğlu, Esenboğa Havalimanı'nda da gazetecilerin sorusunu yanıtladı.Bir gazetecinin "Başbakan Erdoğan'ın 'CHP'nin düştüğü durum belli, genel seçim için ittifak arayışındalar'şeklinde değerlendirmede bulunduğunu" belirtmesi üzerine Kılıçdaroğlu, "Sayın Başbakan'ın her dediğine inanacak mıyız? Ben o konuda açıklama yaptım. Herhalde CHP ile ilgili kararı biz vereceğiz, Sayın Başbakan verecek değil" diye konuştu

      Forum Saati Paz Mayıs 19, 2024 11:13 am