haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri


    Kılıçdaroğlu, Aykut'u unutmadı

    avatar
    nameisfatih


    Mesaj Sayısı : 1201
    Kayıt tarihi : 17/11/10

    Kılıçdaroğlu, Aykut'u unutmadı  Empty Kılıçdaroğlu, Aykut'u unutmadı

    Mesaj  nameisfatih Çarş. Kas. 17, 2010 3:41 pm

    Kılıçdaroğlu, Zonguldak'taki boyacı çocuğun bayramını kutladı.

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçen 10 Kasım'da Zonguldak'ta, ******'ün öldüğü saat olan 9'u 5 geçe ayakkabı boyamayı bırakıp saygı duruşunda bulunurken çekilen fotoğrafı ile gündeme gelen 16 yaşındaki Aykut Keskin'i telefonla arayarak bayramını kutladı.

    Zonguldak Valiliği önünde 10 Kasım'da düzenlenen ******'ü anma töreninde ayakkabı boyarken, sirenlerin çalmasıyla birlikte ayağa kalkıp müşterisiyle birlikte saygı duruşunda bulunan Aykut Keskin'i, Türkiye'nin bir çok yerinden kişi arayarak bayramını kutladı. 1 yıl önce boşanan annesi Bahriye ve babası bedrenles engelli Satılmış Keskin'in evi terk etmeleri nedeniyle zihinsel engelli ağabeyi ile dedesi İsmet Keskin'in evinde kalan Aykut Keskin'i, Sosyalist Enternasyonel'in konsey toplantısına katılmak için Paris'te bulunan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu da unutmadı. Sabah saatlerinde evi telefonla arayan Kılıçdaroğlu, Aykut'un dışarıda olması nedeniyle dedesi 59 yaşındaki İsmet Keskin ile görüştü. Aykut'un bayramını kutlamak için çok sayıda kişinin aradığını belirten İsmet Keskin, "Arayanlar arasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da vardı. Saat 10.00 sıralarında aradı. Hal hatır sorduktan sonra Aykut'a yardım edilip edilmediğini sordu. Sonra da Aykut'un bayramını kutladı. Bize moral verdi. Kendisine teşekkür ederiz" dedi.

    Dedesinin, Kılıçdaroğlu'nun mesajını ilettiğinde çok mutlu olduğunu belirten Aykut Keskin de, "Ben de onun bayramını kutluyorum. Allah razı olsun, arayıp sahip çıktığı için. Her şey için teşekkür ediyorum" diye konuştu.
    Durmuş SEVİNDİK- Gürkay GÜNDOĞAN- ZONGULDAK- DHA
    Kılıçdaroğlu, Aykut'u unutmadı  161120101800410817648_2

      Forum Saati Paz Mayıs 19, 2024 11:55 am