haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri


    Erkek Giyimiyle İlgili Her Şey

    avatar
    nameisfatih


    Mesaj Sayısı : 1201
    Kayıt tarihi : 17/11/10

    Erkek Giyimiyle İlgili Her Şey Empty Erkek Giyimiyle İlgili Her Şey

    Mesaj  nameisfatih C.tesi Kas. 20, 2010 1:33 am

    2007 İlkbahar-Yaz Kreasyonunda Şıklık ve Rahatlığı Bir Arada Sunuyor.

    Koleksiyon, kentli erkeklere şık modern çizgiler sunarak kendi stillerini oluşturma fırsatı sunuyor.İmza, ana teması rahatlık ve şıklık olan 2007 İlkbahar- Yaz Kreasyonunu, şıklık ve rahatlığa dikkat eden erkeklerin beğenisine sundu. İmza’nın yeni kreasyonu çalışan erkeklerin, hem iş hem de günlük yaşamlarında giyebilecekleri giysilerden oluşuyor.

    Takım elbiselerin vazgeçilmezi ceketler, üç düğmeli, iki düğmeli dar kalıp ve üç düğmeli pileli modelleriyle farklı zevklere hitap ediyor. Ayrıca ceketlerde, omuzların belirginleştiği modeller de yakalarındaki zarif hatlarıyla dikkati çekiyor. Takım elbise modellerinde her dönem erkeklerin vazgeçilmezi siyah, gri, kahverengi renklerin yanı sıra, ürünlerde yazın canlılık ve enerjisini yansıtan fujya, turuncu gibi renkler de kullanıldı.

    Rengarenk Bir Yaz

    2007 İlkbahar- Yaz Kreasyonu koleksiyonun en dikkat çekici unsurlarını rahatlık ve şıklığıyla hafta sonları giyilmeye aday keten takım elbiseler, tensel pantolonlar, bedene oturan şık yıkamalı ceketler oluşturuyor.

    Koleksiyon gömleklerinde ise renk seçeneğinin bir hayli fazla olması dikkati çekiyor. Klasik moda renkler siyah, kahverengi gibi renklerin yanında gri, mor, turuncu, yeşil, bej, saks, açık mavi, pembe gibi renklerinde kullanılması yaza uyumu ifade ediyor. Gömleklerde düğmeli yakalar, yarım İtalyan ve tam İtalyan yakalar göze çarpıyor. Gömlekler birbirinden şık ve birbirinden renkli kravatlarla tamamlanarak görenlere yaz sıcaklığını şimdiden hissettiriyor.

    Küresel Isınmaya Rahat Kıyafetler

    Bu aralar tüm dünyanın gündeminde yer alan küresel ısınmanın erkek giyimine de yansıdığını belirten Selahaddin Taşkınırmak, “bildiğimiz gibi kürsel ısınma günümüzün en önemli ve tartışılan konusu. Öyle ki Türkiye’nin de küresel ısınmadan bir hayli etkilendiği ve etkileneceği söyleniyor. Örneğin İstanbul’daki sıcaklığın bu yaz 30 derecenin üzerinde olacağı iddia ediliyor. Yaz koleksiyonumuzu hazırlarken bu durumu göz önünde bulundurduk ve vücudun rahat edebileceği, sıcaklarda hava alabileceği ürün grupları oluşturduk. Bu yaz sloganımızı da “her zaman her yerde rahatlık” olarak belirledik” dedi. İmza, ürünlerinde kullandığı keten, koton, gabardin ve popline gibi kumaşlarla pantolonlarda rahatlığı sağlıyor. Su geçirmez kaplamalı kumaşların kullanıldığı montlar ise yaz yağmuru sürprizlerine karşı erkekleri koruyor. Koleksiyonda klasik mont modellerinin yanında çift taraflı spor montlar da yer alıyor. Ayrıca, yaz modelleri arasında çalışan erkeklerin hafta sonları giyebilecekleri birbirinden farklı dizayn edilmiş koton t-shirtler dikkat çekiyor.

      Forum Saati Ptsi Nis. 29, 2024 2:18 am