haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri


    Aşkla İlgili Herşey

    avatar
    Ozan ~


    Mesaj Sayısı : 350
    Kayıt tarihi : 13/11/10

    Aşkla İlgili Herşey Empty Aşkla İlgili Herşey

    Mesaj  Ozan ~ C.tesi Kas. 13, 2010 3:19 pm

    Kendinizden emin olun

    Kendinden emin olmak sadece bir erkeklere özgü bir davranış değildir. Kendindne emin kadınlar hayatın içine girerler. Doğal bir kendine güvenme yeteneğiniz yoksa, varmış gibi yapmaktan başka çareniz yok.

    Sık karşılaşın

    Hoşlandığınız kişi neredeyse siz de oralarda takılın. Size aşık olmadan önce sizden hoşlanmalı.. Araştırmalar, aşkın yaşanmasında kişi, yer ve tetikleyici olayın önemli olduğunu belirtiyor. Sizi ne kadar çok görürse sizden o kadar hoşlanacak.

    Sizi merak etsin

    Sizden hoşlandıktan sonra ve sizi etrafında görmeye alıştıktan sonra, daha az karşılaşmaya ve kendinizi daha az göstermeye çalışın. Bu sizi düşünmesini ve merak etmesini sağlar. Gerçeği söylemek gerekirse; "uzakta olmak aşkı büyütür", yani sizi özlesin ve sizin etrafınızda olmak için çaba göstersin. Unutmayın; kolay elde edilen şeyler çabuk unutulur.

    Göz teması kurun

    Onunla konuşurken, uzun uzun gözlerinin içine bakın. Araştırmalara göre, her durumda aşık olanlar olmayanlara göre % 75 daha fazla göz göze bakışıyor. Onunla normalden daha fazla göz teması kurun ve onun size aşık olduğunu algılamasını sağlayın.

    Dünyadaki tek 'o'

    Sizin için dünyadaki tek o' nun olduğunu hissettirin. İyi bir gün geçirmesi için iyi dileklerde bulunan notlar verin, kendisine dikkat etmesini söyleyin ya da nazikçe bir öpücük kondurun. Emin olun bu onu dünyada tekmiş gibi hissettirecek.Herkes dünyada özel olduklarını hissetmek isterler

    yine araştırırken bulduğum kendine aşık etme yollarından biri: O zaman önce onunla tanışın, muhabbeti geliştirin. Aşk meşk muhabbetine daldıınız an kızı/ oğlanı etkleyn.

    sonra kendnzi geri çekin

    onun adım atmasnı bekleyn...

    o bişi dedikçe ters cwp werin

    bunları yaptıktan sonra bi süre pek muhatap olmayın. ardndan o ve kankasıyla yenıden muhabbete girşn. bu sefer kankasıyla daha samimi oln. we ardından wurucu darbeyi yapın !

    we .... kankasına teklif edin.

    işte bu da farklı bi yöntem. karşıdakini manyak gibi aşık ediyo.

    bir diğer yöntem: EĞER SEN KIZA AŞIKSAN O KIZ SENİ SEVMESE BİLE
    ONUN GÖZLERİNE UZUN UZUN BAKINCA O DA SANA AŞIK OLUR HİÇ Bİ KIZ KENDİSİNE AŞIK AŞIK BAKAN GÖZLERE DAYANAMAZ HATTA BAZI ERKEKLERDE BUNA DAHİLDİR..
    MESELA BENN. TABİKİ GÖZÜN İÇİNE UZUN UZUN YAKINDAN VE MASUM BAKICAKSIN.ZATEN GERÇEKTEN AŞIKSAN MASUM BAKARSIN.
    BUNU YAPMANIN EN İYİ YOLU HANİ Bİ FİLMDEDE VARDIYA EL KIZARTMACA OYNUYOLARDI ONUN GİBİ AMA SIRA SENİN VURMANA GELİNCE SAKIN VURMA KIYAMIYOMUŞ İMAJI VER TABİKİ BİDE ONUN GÖZÜNE BAKMAKDAN DALIP GİTTİĞİNİ ANLAR.... KESİN YÖNTEM

    Önemli not : AMA KAŞARLARA BU YÖNTEM SÖKMEZ


    Erkeği Elde Tutmanın Yolları!
    Bir erkeği kendinize aşık etmek kolay olabilir ama bu aşkı sürdürmek biraz emek ister. İşte, hayatınızın erkeğinin sonsuza kadar size aşık kalmasını sağlayacak 4 neden.
    Sonunda onu kendinize körkütük aşık ettiniz. Mükemmel bir çift olduğunuzu düşünüyor, her yerde mutluluk pozları veriyor, bu aşkın yıllarca ilk günkü heyecanıyla sürmesini istiyorsunuz. İşte, Cosmotürk'ün hazırladığı, hayatınızın erkeğinin sonsuza kadar size aşık kalmasını sağlayacak 4 neden.



    Akıntıya bırakın
    Bir ilişkide ne kadar vıdı vıdıcı olursanız, kaybetmeye o kadar mahkum olursunuz. Çünkü erkekler olayların üzerine giden, pireyi deve yapan, söz düellosuna giren kadınlardan nefret eder. Onlar sığınacakları bir liman arar, dalgalı ve hırçın bir deniz değil. Her ilişkide bir takım sorunlar yaşanabilir. Önemli olan sorunların üstesinden yıkıcı değil yapıcı olarak gelmektir. Mantıklı tutumunuz, size olan aşkının daha da güçlenmesini sağlayacaktır.

    Muhabbet kadını
    Sevgilinizle en son ne zaman bir futbol maçına gidip tribünlerde birlikte avazınız çıktığı kadar bağırdınız? Ya da bir birahanede karşılıklı kafaları çekmenin keyfini yaşadınız? Erkeler kendilerini daima şaşırtan, bazen erkek arkadaşı, zaman zaman sırdaşı ve yatakta da onu doruğa çıkaracak bir kadına sonsuz kadar aşık olmak için yanıp tutuşur. Bir erkeği kendine aşık etmek hiç de zor değildir. Ama önemli olan onu aynı aşkla kendine bağlayabilmektir.

    Onu rahat bırakın
    Bir ilişkide biz kadınların en büyük hatası, karşımızdaki erkeğin benliğini ele geçirip, tüm kontrolü sağlamaya çalışmaktır. Biz istemediğimiz için zevklerinden, hobilerinden vazgeçsin isteriz. Arkadaşlarıyla buluşmasın, o karate filmini de görmeyiversin diye düşünürüz. Oysa erkekler, kişiliklerinden ödün vereceklerini düşündükleri bir ilişkiyi asla sürdürmezler. Bencilliklerinizin onu ve ilişkinizi yıpratmaması için, ona kendisi olabilme fırsatı vermelisiniz. Onun hayatına müdahale etmeye hiç hakkınız yok.

    Siz de çaba gösterin
    Eğer, hayatınızın erkeğinin size aşık kalmasını istiyorsanız, bu aşkın alevini sürekli taze tutmanız gerekir. Üstelik bunu sadece ondan beklemek sizin ateşinizi alevler. Peki ya onunki ne olacak? Şimdi küçük ve şımarık bir kız olmayı bir kenara bırakın. Cebine aşk sözcükleri yazılı minik mesajlar bırakın, izlemeyi çok istediği bir filme bilet alın, onun için sürpriz bir doğum günü partisi organize edin. Böylece hem ilişkinizde ilk günkü heyecanı ikiniz de yaşayacak, hem de aşkınızın boyutu daha da büyüyecektir.


    Sizden Hoşlandığını Gösteren 9 Ayrıntı!
    Göz kırpma hızının artması: Göz kırpışının hızlanması, uyarıcı nöro-kimyasal dopaminin beyin tarafından salınmasıyla ortaya çıkan duygusal coşkunun yansımasıdır.

    Bukalemun etkisi: Vücut hareketlerinin taklit edilmesi partnerinizin gerçekten de sizin dalga boyunuzda olduğunu gösterir.

    Yüz kızarması: Kulakların üstlerinden, yüzün tamamına dek yüzdeki kızıl renk tonu, partnerinizin sempatik sinir sisteminin işe karıştığının göstergesidir.

    Saçları düzeltmek: Kendine çeki düzen verme ile ilgili jestler, 'İlgileniyorum' manasına gelir.

    Niyet işareti: Tesadüf eseri masanın üstünde size doğru uzatılan bir kol, dokunma isteğinin işaretidir.

    Öne eğilme: İnsanlar her zaman en önemli buldukları şeye ya da kişiye doğru eğilirler; buna yönelme refleksi diyoruz.

    Kocaman gözler: Partnerinizin merkezi sinir sistemi uyarıldığında göz kapaklarının istemsiz visseral kasları gözlerini normalden daha yuvarlak bir hale getirir.

    Sarkmış çene: Bütün ilgiyi ele geçirdiğinizde, partnerinizin dudakları görünür bir şekilde aralanır. Sarkmış bir çene biraz daha yaklaşmanız için bir işarettir.

    Bakışların kesişmesi: Partnerinizin sizin görüş alanınız içerisinde sürekli aşağı yukarı göz gezdirmesi göz teması kurmayı arzuladığını gösterir."

    "Aşk Sinyalleri"nde tanınma devresindeki olumsuz ipuçları da şöyle anlatılıyor:

    Tepki yok: Dikkat çekme davetleriniz tamamen görmezden gelinirse kur yapmanın en cesaret kırıcı işaretini almış olursunuz.

    Donma: Durgun bir vücut tepkisiz gibi görünse de umursamazlık yerine utangaçlık sinyali veriyordur. Tüm yetişkin nüfusunun yüzde ellisini oluşturan utangaç kişilerin nazik vücut dili, kendilerini olduğundan daha az yaklaşılabilir gibi gösterir.

    Soğuk muamele: Başka bir yöne doğru umursamazca dönmek, 'beni rahatsız etme' manasına gelir. Dudakların sıkıştırılması: Sıkıştırılmış dudaklar partnerinizin size kur yapacak bir ruh durumunda olmadığı izlenimi uyandırır."


    Sizden Holşanmadığının 10 İşareti
    1- Sevgililer Günü veya doğum gününüz öncesinde sizden ayrılıyorsa. Bu günler, büyük ve değerli hediye alışverişi olan günler olduğundan, size verdiği değeri anlayabilirsiniz.

    2- Onu cep telefonundan aradığınızda telefonu "Aşkım" diye cevaplamaktansa "Ha?" diyorsa.

    3- Basit şeyleri unutmak gibi bir huyu varsa. (Soyadınız gibi.)!

    4- Sizinle sadece gece yarısından sonra iletişim kuruyorsa ve bunu yalnızca mesaj atarak yapıyorsa.

    5- Bir restoranda ayrı ayrı mı yoksa beraber mi ödeyeceğiniz sorulduğunda ani bir refleksle "Hesabı ortak ödeyeceğiz" diye cevap veriyorsa.

    6- Şakayla karışık sürekli en yakın arkadaşınızın ne kadar güzel olduğundan bahhsediyorsa, ve sizinle buluşurken hep onun da gelmesini istiyorsa.

    7- Gününüzün nasıl geçtiğini sorduktan sonra önündeki işi yapmaya konsantre oluyorsa.

    8- Beğendiği film yıldızlarıyla sizin tipiniz arasında en ufak bir benzerlik olmuyorsa.

    9- Ne zaman bir şey yapmak isteseniz, akşam geç saatlere kadar çalışması gerektiğini söylüyorsa.

    10- Size yolda hiç beklemediği bir anda rastladığında görmezlikten gelip yolunu değiştiriyorsa.


    Gerçek Aşkın 50 Belirtisi
    1- "Seni seviyorum" demeye doymuyorsanız.

    2- En bakımsız halinizi bile görmesine aldırmıyorsanız.

    3- En bakımsız halinize bile bayılıyorsa.

    4- En sarhoş olduğu zamanlarda bile, asla size eski sevgilisinin adıyla hitap etmiyorsa.

    5- Eski sevgilinizi gördüğünüzde içiniz kıpır kıpır olmuyorsa.

    6- İş seyahatine çıktığında ondan haber alamadığınızda, sinirlenmek yerine, başına bir şey gelmesinden endişe ediyorsanız.

    7- Gazetenin 3. sayfasını okurken gördüğünüz kötü haberler sizi çok etkiliyorsa ve "ya o da böyle bir kaza geçirirse" diye düşünüp telaşa kapılıyorsanız.

    8- Başınız çok ağrıdığında, uyumanıza yardım etmek için, bütün gece size hikayeler anlatıp, saçınızı okşuyorsa.

    9- Birlikte tatlı yaparken çok eğleniyorsanız.

    10- Alışverişten sonra sizinle ilgileniyorsa. Ama sadece kredi kartı borcunuzu öğrenmek için değil, aldığınız şeyleri görmek için.

    11- Yedekte adam tutmak huyunuz, esrarengiz bir şekilde sizi huzursuz etmeye başladıysa.

    12- Sizin için çok önemli bir toplantıda, yüzünüzde bir gülümsemeyle hayallere dalıyorsanız.

    13- En aptal aşk şarkıları bile size son derece anlamlı geliyorsa.

    14- Eski Türk filmleri sizi ağlatmaya başladıysa.

    15- Çevrenizdekiler, sizin çok daha anlayışlı ve pozitif biri haline geldiğinizi söylemeye başladılarsa.

    16- Daha telefon çalarken, onun aradığını anlıyorsanız.

    17- Siz seyahatteyken, hergün çiçeklerinizi sulamak için size uğruyorsa.

    18- Size araba kullanmayı öğretirken, sabrını sonuna kadar koruyabiliyorsa.

    19- Saçınızın rengini bir ton bile değiştirseniz, loş ışıkta dahi farkı anlıyorsa.

    20- Birbirinizin kredi kartı şifresini biliyorsanız.

    21- Annenizle sevgi dolu bir ses tonuyla konuşuyorsa.

    22- Annesiyle sevgi dolu bir ses tonuyla konuşuyorsanız.

    23- Henüz evlenmeden çocuk isimlerinden bahsetmeye başladıysanız.

    24- Onsuz tatile çıktınız ve bütün vaktinizi telefon başında onu ne kadar çok özlediğinizi anlatarak geçirdiniz.

    25- Canınız işe gitmek istemediğinde sizin için patronunuzu arayıp hasta olduğunuzu söylüyorsa.

    26- Siz
    kilo aldıkça, tombul kadınları sevdiğinden bahsediyorsa.

    27- Üzerinde son derece eski moda giysiler olsa bile, onunla en yakın arkadaşlarınızın uğrak mekanı olan bara gitmekten rahatsız olmuyorsanız.

    28- Size durup dururken çiçek alıyorsa.

    29- Size hala oyuncak ayılar ve tüylü köpekler alıyorsa.

    30- Ne kadar saklamaya çalışsanız da, bugün sizin için kötü giden birşeyler olduğunu farkediyorsa.

    31- Yorgun olduğunda bile size seve seve masaj yapıyorsa.

    32- Onun yüzünden eğitiminizi yarım bırakmanın veya kariyerinize zarar verecek bir adım atmanın "fedakarlık" olduğunun farkındaysa.

    33- Başınız sıkıştığında ilk aklınıza gelen onun koruyucu omuzlarına ihtiyacınız olduğuysa.

    34- Sizin için yemek, temizlik hatta ütü yapıyorsa.

    35- Arkadaşlarınızla vakit geçirmeniz ve onun dışında da bir hayatınız olması konusunda sizi destekliyorsa.

    36- Özel günleri asla unutmuyor ve ufakta olsa mutlaka bir hediye alıyorsa.

    37- Sizin için ağlamaktan utanmıyor hatta bunun için gurur duyuyorsa.

    38- Çok paraya ihtiyacınız olduğu bir dönemde hiç düşünmeden bilgisayarını satabilecek kadar düşünceliyse.

    39- Bir sorunu olduğunda ima yoluna gitmek yerine açık açık konuşmayı tercih ediyorsa.

    40- Aynı bir şarj makinesi gibi enerjinizi tazeliyorsa.

    41- Gecenin bir yarısı, sadece sizi sevdiğini söylemek için telefon ediyorsa.

    42- Nasıl olsa birlikte yaşıyorsunuz diye kendini boşvermiyorsa. İlişkinizi taze tutmak için çaba sarfediyorsa. Mesela en sevdiğiniz restoranda rezervasyon yaptırıp size sürpriz ve romantik bir gece hazırlıyorsa.

    43- Size ayak uydurmak için tenis dersleri alıyorsa.

    44- Birlikte dans dersleri almayı teklif ediyorsa.

    45- Gece kulüplerinde piyasa yapmaktansa, sizinle evde film izlemeyi tercih ediyorsa.

    46- Pijamalı halinizi gece kulüplerindeki çarpıcı kadınlara tercih ediyorsa.

    47- Kendisi acılı sevdiği halde, sizin için yemeği acısız ısmarlıyorsa.

    48- Sizin için dünyanın öbür ucuna giderse.

    49- Size gözü gibi bakıyorsa ve gözleri 6 numara bozuk değilse.

    50- Size her gün "Sevgililer Günü"yse; sevgiliniz size gerçekten aşık demektir...


    Baştan Çıkarıcı Taktikler
    1- Gözlerinizi ayırmayın
    Hoşlandığınız kişiyle konuşurken gözlerinizi gözlerinde –oluşan sessizliklerde bile- gerektiğinden biraz daha fazla uzun süre tutun. Derin bir bakış, ilkel ve biraz rahatsız edici duyguları uyandırır ve vücutta bir takım kimyasalları harekete geçirir. Başka bir yere bakışlarınızı çevirmek zorunda kalırsanız bunu gönülsüzce yapın, gözlerinizi yavaşça kaydırın. Bu teknik, özellikle erkeklerin kullanabileceği iyi bir tekniktir çünkü kadınlar erkeklerin her zaman kendilerinden büyülendiğini görmek isterler.

    2-Görsel yolculuk
    Partnerinizle sohbet ederken gözlerinizin biraz gezinmesine izin verin- ama önce güvenlikli bölgelerde. Yüzünde görsel bir yolculuğa çıkın, gözlerine konsantre olun. Eğer çıktığınız bu keşif yolculuğundan keyif alır gibi gözüküyorsa bakışlarınızı boynuna, omuzlarına, gövdesine indirin. Erkekler için bu teknik biraz tehlikelidir. Gözleriniz çok fazla aşağıya kayıp uzun süre oralarda takılırsa başınız belada demektir.

    3-Pahalı yemek
    Klasik ama kesinlikle etkili bir tekniktir. Partnerinizi öyle bir mekana götürün ki mekanın ambiyansı sizin istediğiniz etkiyi bıraksın. Yüzeysel ve maddi bir yaklaşım gibi mi göründü? Bazı hanımlar bu tekniğin saçma olduğunu mu söylüyorlar size? İnanmayın! Kadınlar, erkekleri kendilerini ilk götürdükleri mekana bakarak değerlendirme eğilimindedirler.

    4-Etkilemek için giyinin
    Günübirlik bir ilişki için bile olsa darmadağınık bir şekilde dışarı çıkmayın. Partnerinizin adeta karısı/kocası olmak için sınava girmiş gibi davranın. Erkekler uyumlu ve zarif giyindiklerinden emin olmalıdırlar. Kadınlar, erkeklerin üzerinde iyi kaliteli giysiler görmeyi severler. Kadınlar ise baştan çıkarıcı olsa bile asla ‘basit ve ucuz’ görünmeyen giysiler giymelidirler.

    5-İlk buluşma heyecanları
    ilk buluşmanızı planlarken partnerinizin ‘heyecan duyacağı’ bir macera planlayın. Sky-diving yapmanıza gerek yok ama bilginiz olsun diye söylüyoruz: paylaşılan küçük tehlikelerin baştan çıkarıcı etkisi olduğu kanıtlanmıştır. Daha sonra bu deneyimi tartışmak için yemeğe ya da bir kadeh içki içmeye gidin.

    6-Aynı tepkileri gösterin
    Hoşlandığınız kişinin kalbini kazanmak için inançlarını paylaşmalı ve onu anladığınızı hissettirmelisiniz. Dışarıdan gelen etkilere karşı tepkilerini gözlemleyin ve buna benzer tepkiler verin: Şaşırma, eğlenme, ürkme vs. Tepkilerinizin ortama uygun olduğundan emin olun.

    7-Gülümseyin
    Basit ama çok etkili bir tekniktir. Gülümseme en etkili vücut dili formudur ve karşınızdakine onunla ilgilendiğinizi göstermenin en iyi yoludur. Etkilemek istediğiniz karşı cinsten birisi ile konuşurken dudaklarınıza küçük ve içten bir gülümse kondurmayı asla ihmal etmeyin.

    8- Bu konuda ne hissediyorsun?
    Erkekler için iyi bir tavsiye: Cesaretinizi toplayın ve avınızın bahsettiği konuyla ilgili olarak “Bu konuda ne hissediyorsun?” diye sorun. Başta garip gelebilir ama kadınlar neler hissettiklerinden bahsetmeye bayılırlar ve aşağı yukarı her zaman heyecanla cevap vereceklerdir. Bununla birlikte kadınlar erkeklere duyguları ile ilgili sorular sormayı ilişki sağlam temellere oturana kadar ertelemeliler yoksa erkeği ürkütüp kaçırma riski de oluşabilir.

    9- Avınızı sınavdan geçirin
    Erkekler bir kadına çıkma teklif etme konusunda aceleci davranmamalılar. Erkeğin çıkma teklif etmesi için en ideal zaman, kadının ‘Kişiliğiyle ilgili’ bir şey söylediği zaman olacaktır. Kadınlar eğer onların iç dünyalarıyla da ilgilendiğinizi görürlerse ilginize daha çok değer verirler.

    10-İlk gülen siz olun
    Bir başka basit ama önemli teknik. Erkeklerin şakalarına gülün ve eğer bir grup içindeyseniz ilk gülen mutlaka siz olun. Erkekler aranızda bir bağ oluşturmak için şirin ve özel küçük espriler bulmalıdır. Böylece kendinizi ilk defa karşılaşan yabancılar gibi değil de uzun zamandan beri birlikte olan aşıklar gibi hissedeceksiniz.

      Forum Saati Salı Mayıs 14, 2024 7:46 am