haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri


    Sivas'taki Trafik Kazası

    avatar
    nameisfatih


    Mesaj Sayısı : 1201
    Kayıt tarihi : 17/11/10

    Sivas'taki Trafik Kazası  Empty Sivas'taki Trafik Kazası

    Mesaj  nameisfatih Çarş. Kas. 17, 2010 3:30 pm

    Sivas'ın Yıldızeli İlçesinde, İki Otomobilin Çarpışması Sonucu Ölen 4 Kişiden 2'si ile Yaralı Kişinin Kimliği Belirlendi

    Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde, iki otomobilin çarpışması sonucu ölen 4 kişiden 2'si ile yaralı kişinin kimliği belirlendi. Yanarak ölen 2 kişinin kimlik tespit çalışmaları ise sürüyor.

    Sivas-Ankara karayolunun Kavak Beldesi Gıcık mevkisinde Ahmet Dikilitaş (65) yönetimindeki 58 FN 804 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen sürücüsünün kimliği henüz tespit edilemeyen 60 TK 912 plakalı otomobilin çarpıştığı kazada ölen 4 kişinin cesetleri, İl Afet Acil Durum Müdürlüğü ve Yıldızeli itfaiye ekiplerince araçlardan çıkarıldı.

    58 FN 804 plakalı otomobilde hayatını kaybeden kişilerin sürücü Ahmet Dikilitaş ile Saadet Dikilitaş olduğu yaralının ise Sadettin Seyrantepe (63) olduğu öğrenildi.

    Çarpışmanın etkisiyle alev alarak yanan 60 TK 912 plakalı otomobildeki 2 ceset ile diğer otomobildeki Ahmet ve Saadet Dikilitaş'ın cesetleri, Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından ambulanslara konularak, Yıldızeli Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

    Yanarak ölen iki kişinin kimlik tespiti çalışmalarının sürdüğü, aracın plaka bilgisinden bu kişilerin Tokat'ın Turhal ilçesindeki yakınlarına ulaşıldığı belirtildi. Dikilitaş'ın kullandığı otomobildeki yaralı Sadettin Seyrantepe'nin ise Numune Hastanesi'ne kaldırıldığı, tedavisinin sürdüğü bildirildi.

    Yıldızeli Belediye Başkanı Selim Baş da, kaza yerine gelerek incelemelerde bulundu. Öte yandan Ahmet Dikilitaş ve beraberindekilerin Yıldızeli ilçesine bağlı Kapıköyü nüfusuna kayıtlı oldukları öğrenildi. Bu kişilerin köyde kurban kestikten sonra Sivas'a dönmek üzere yola çıktıkları ve kaza sonucunda kurban etlerinin yola saçıldığı belirlendi.

    Kazada Lpg'li olduğu belirtilen 60 TK 912 plakalı otomobil tamamen yanarken, diğer aracın da motor bölümünün yandığı gözlendi. Kazanın olduğu duble yolda ulaşım bir süre kontrollü olarak sağlandı.

      Forum Saati Perş. Mayıs 16, 2024 9:33 am