haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri


    Bahçeli de Twıtter'da

    avatar
    dolbyrek


    Mesaj Sayısı : 308
    Kayıt tarihi : 13/11/10

    Bahçeli de Twıtter'da Empty Bahçeli de Twıtter'da

    Mesaj  dolbyrek C.tesi Kas. 13, 2010 8:37 pm

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçmenlerine internetteki sosyal ağlardan seslenmek üzere Twitter hesabı açtı. Sosyal paylaşım sitelerini kullanan liderler arasına MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katıldı. Bahçeli, Twitter'da "dbdevletbahceli" kullanıcı adıyla bir hesap açtı.



    Abdullah Gül, Kemal Kılıçdaroğlu derken MHP lideri Devlet Bahçeli'nin de Twitter hesabı oldu. Hesabın gerçekliği ilk başta şüpheli görülse de MHP sitesinde adresi doğruladı.

    Sosyal paylaşım ağlarının hayatımızdaki yeri giderek artarken siyasetçiler de bu kanallardan yararlanmayı ihmal etmiyor.

    Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Twitter'daki hesabının ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da bir hesap açmış ve taraftarlarına seslenmeye başlamıştı.

    Twitter'a en son katılan siyasi ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli. MHP'nin internet sitesinde duyurulan habere göre Bahçeli kendi görüşlerini internetten de anlatmaya başladı.

    MHP'nin internet sayfasında Bahçeli'nin adresi verilirken, konuya uzak olanlar için Twitter'a nasıl üye olunacağı da açıklanıyor.

    Twitter'da http://www.twitter.com/dbdevletbahceli adıyla açılan hesaba ilk başta kimi ülkücüler inanmayarak "ne cüret" gibi mesajlar atmış olsa da sonradan hesabın Bahçeli'ye ait olduğu anlaşıldı.

    MHP Genel Merkezi de ntvmsnbc'ye adresin doğru olduğunu ve yazıları sadece Devlet Bahçeli'nin yazdığını, danışman ve yardımcılarının ise kesinlikle bu hesaba karışmadıkları açıkladı.



      Forum Saati Paz Mayıs 19, 2024 5:14 pm