haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri


    MANU teslim olmadı

    avatar
    anlataşkı


    Mesaj Sayısı : 100
    Kayıt tarihi : 13/11/10

    MANU teslim olmadı Empty MANU teslim olmadı

    Mesaj  anlataşkı C.tesi Kas. 13, 2010 7:55 pm

    İngiltere Premier League'de 13. hafta maçında Aston Villa ile Manchester United Villa Park'ta karşı karşıya geldi.

    Oldukça çekişmeli geçen maçta Manchester United 2-0 mağlup duruma düşmesine rağmen son 10 dakikada bulduğu goller ile karşılaşmadan 2-2'lik beraberlik ile ayrılmayı başardı.

    MAÇIN GOLLERİNİ İZLEYİN (3D)

    Aston Villa'nın golleri, karşılaşmanın 72. dakikasında penaltıdan Young ve 76. dakikasında Albrighton'dan geldi. M.United'ın gollerini ise 82. dakikada Macheda ve 85. dakikada Vidic kaydetti.

    Ligde namağlup unvanını koruyan Manchester United, bu karşılaşmnın ardından puanını 25'e yükseltti. Aston Villa ise puanını 14'e çıkarttı. Manchester United, önümüzdeki hafta Wigan ile Old Trafford'da; Aston Villa ise Blackburn Rovers deplasmanında galibiyet arayacak.

    Manchester United, Aston Villa karşısında aldığı beraberlikle aynı zamanda yıllardır sürdürdüğü serisine de devam etti. Aston Villa ile oynadığı son 27 maçın sadece 1'ini kaybeden United, bu maçla birlikte bu seriye bir yenisini ekledi. Öte yandan MANU, Villa Park'ta 1996 yılından bu yana Aston Villa ile oynadığı hiçbir maçı da kaybetmedi.

    Bu sezon uyguladığı rotasyon politikası ile Ada'da eleştiri konusu olan Alex Ferguson, Aston Villa karşısına daha dengeli bir kadro ile çıktı. KalesiniVan der Saar'a teslim eden Sir, savunma kurgusunu ise Evra, Ferdinand, Vidic ve Brown üzerine kurdu.

    Orta alanda Nani'nin yeniden takıma dönmesiyle birlikte bir takım değişikliklere giden deneyimli teknik adam, Fletcher, Carrick gibi deneyimli isimleri bu bölgede kullandı. Hücum hattına yardımcı kuvvet olarak Nani ve Wolwes kahramanı Park'ı sahaya süren Ferguson hücum bölgesinde ise Berbatov ve Javier Hernandez'e görev verdi.

      Forum Saati Perş. Mayıs 16, 2024 8:06 pm