haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri


    CHP'de kurultay sancısı

    avatar
    anlataşkı


    Mesaj Sayısı : 100
    Kayıt tarihi : 13/11/10

    CHP'de kurultay sancısı Empty CHP'de kurultay sancısı

    Mesaj  anlataşkı C.tesi Kas. 13, 2010 7:05 pm

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanması beklenen CHP Parti Meclisi (PM) toplantısının ertelendiği öğrenildi.

    Kemal kılıçdaroğlu ile uzlaşamayan Önder Sav, Kılıçdaroğlu'nun Genel Başkanlığının sona ermesi için Kurultaya gidilmesini istiyor. Milliyet'te yer alan habere göre Sav ve ekibi, imza toplamaya başladı. Şayet 260 imza toplanırsa, kurultay teklifi kabul edilebilecek.

    50 KİŞİ İMZA ATTI

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 13 Genel Başkan Yardımcısı ve 1 Genel Sekreteri belirledi ancak Kılıçdaroğlu'nun listesine karşı çıkan Sav önderliğindeki PM üyeleri tüzük kurultayının toplanması için imza toplamaya başladı. Sav'ın şu saatlere kadar 50 kişinin isminin olduğu bir imza listesi oluşturduğu belirtiliyor.

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 13 Genel Başkan Yardımcısı ve 1 Genel Sekreteri belirledi ancak Kılıçdaroğlu'nun listesine karşı çıkan Sav önderliğindeki PM üyeleri tüzük kurultayının toplanması için imza toplandı.

    KILIÇDAROĞLU İPTAL ETTİ, SAV TOPLADI

    Kılıçdaroğlu ve Sav arasında tırmanan gerginlik nedeniyle saat 14.30'da başlaması planlanan PM toplantısı Genel Başkan Kılıçdaroğlu tarafından iptal edildi. Ancak Sav, şu saatlerde ekibiyle toplantı yapıyor.

    Önder Sav'ın Genel Başkan adayı olarak aklında Faik Öztrak, Umut Oran veya kendisinin olduğu da, gelen bilgiler arasında.

    KILIÇDAROĞLU KONUŞACAK

    Kemal Kılıçdaroğlu'nun saat 17.00'da basın toplantısı düzenleyeceği açıklandı.

    Haber 7 / Ajanslar

      Forum Saati Paz Mayıs 19, 2024 4:20 pm