haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri


    YENİ DELİLLERİ SAVCIYA VERDİM

    avatar
    dolbyrek


    Mesaj Sayısı : 308
    Kayıt tarihi : 13/11/10

    YENİ DELİLLERİ SAVCIYA VERDİM Empty YENİ DELİLLERİ SAVCIYA VERDİM

    Mesaj  dolbyrek C.tesi Kas. 13, 2010 2:52 pm

    8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın eşi Semra Özal, kendisine gönderilen delilleri savcıya ilettiğini söylerken, Özal’ın bir sergide zehirlenmiş olabileceğini belirtti
    YENİ DELİLLERİ SAVCIYA VERDİM Yeni-delilleri-savciya-verdim-958596
    Sekizinci Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın ölümüne ilişkin iddiaları Semra Özal ve tanıklar ilk kez NTV’de anlattı. Can Dündar’ın sunduğu “Bir Ölümün Anatomisi” adlı programa Semra Özal, Ahmet Özal, GATA eski komutanı Ömer Şarlak, Adli Tıp Kurumu eski Başkanı Prof. Dr. Sevil Atasoy, gazeteci Şükrü Küçükşahin ve Özal’ın koruma Müdürü Musa Öztürk, stüdyo konuğu olarak katıldı. Programda ayrıca, 20’ye yakın tanık canlı telefon bağlantısı ile soruları yanıtladı.
    Nisan 1993’de yapılan Türki Cumhuriyetler gezisinden başlayarak, Cumhurbaşkanı Özal’ın ölümüne kadar geçen sürede yaşananların masaya yatırıldığı programda, yıllardır üzerinde spekülasyonlar yaratılan ve sonunda Cumhuriyet Savcılarının el attığı Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın ölümüne ilişkin iddialara yanıt arandı.
    Özal’ın vefatı sırasında Meclis Başkanı olan DP Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk’un “Özal’ın Türk Cumhuriyetleri ziyaretinde yediklerinden mide fesatı geçirerek öldüğü” iddiasına yanıt veren Semra Özal şunları söyledi:

    ‘Çok dikkat ediyorduk’
    “Ameliyatlarından sonra çok sıkı dikkat ediyorduk beslenmesine kendisi de dikkat ediyordu. Türki devletlerde de katiyen bir şey yemedi. Yanımızda götürdüğümüz şeyleri yiyoyurdu. Orada çok dikkat etti. Asla yiyecekle alakalı derdi ve problemi yoktu. Hatta kilo bile verdi. Kadere inanmış biriydi ama sağlığına çok dikkat ederdi. Özellikle ameliyatlardan sonra beraber onun sağlığına çok dikkat ederdik. Gerçi kendisi pek söz dinlemez aklına eseni yapan bir insandı ama sağlığı konusunda bizi çok dinlerdi.

    ‘Hastaneden sapasağlam çıktı’
    “Türki devletlere gitmeden önce Amerika ’da check-up’a girdi hastaneden sapasağlam çıktı. Abur cubur katiyen yemiyordu ameliyatlardan sonra aklı başına gelmişti daha önce yerdi ama ameliyatlarından sonra özellikle kalp ameliyatından sonra çok dikkat ediyordu doktorların söylediğine ve onun dışına çıkmıyordu. Köşkte de ben kendim yapıyordum zaten yemeklerimizi.”

      Forum Saati Paz Mayıs 19, 2024 2:12 pm