haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri


    İmha Planı Hazır!

    avatar
    Ozan ~


    Mesaj Sayısı : 350
    Kayıt tarihi : 13/11/10

    İmha Planı Hazır! Empty İmha Planı Hazır!

    Mesaj  Ozan ~ C.tesi Kas. 13, 2010 12:45 pm

    Ligin formda ekiplerinden Trabzonspor'la deplasmanda oynayacak olan Galatasaray'da Rumen teknik adam, Fenerbahçe maçındaki gibi orta sahayı kalabalık tutup, hücumda Pino'yu Elano ve Misimoviç'le destekleyecek.



    Son iki lig maçında önce Fenerbahçe deplasmanından puanla dönen Galatasaray, ardından Antalyaspor’u mağlup etmişti. Peş peşe gelen iyi sonuçlarla havaya giren Aslan, şimdi de Trabzonspor’u gözüne kestirdi. Hagi, öğrencileriyle yaptığı her konuşmada, bu maçın önemine değiniyor ve kazanmaları halinde şampiyonlukta iddialı konuma geleceklerini belirtiyor. Bordo-Mavili takımın bu sezonki tüm maçlarının kasedini izleyen Hagi, geçtiğimiz hafta Konyaspor’la oynadıkları lig maçını da öğrencileriyle birlikte takip etmişti. Genç çalıştırıcı, sonunda Trabzonspor’u imha edecek planı hazırladı.

    Cana’ya özel görev

    Hagi, Hakan Balta’nın yokluğunda sol bekte İnsua’ya görev verecek. Başarılı teknik adam, Fenerbahçe maçında olduğu gibi yine orta sahayı kalabalık tutacak. Bu bölgede, cezası tamamlanan Ayhan ve Mustafa Sarp savunmayla hücum arasındaki bağlantıyı sağlayacak. Lorik Cana ise bu mücadelede savunmaya daha yakın oynayacak. Son haftaların flaş ismi Juan Pino, yine ileride tek başına gol arayacak. Kolombiyalı yıldız, Elano ve Misimoviç tarafından desteklenecek.

      Forum Saati Ptsi Mayıs 20, 2024 10:39 pm