haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri


    "En önemli hedef, şampiyonluk"

    avatar
    Ozan ~


    Mesaj Sayısı : 350
    Kayıt tarihi : 13/11/10

    "En önemli hedef, şampiyonluk" Empty "En önemli hedef, şampiyonluk"

    Mesaj  Ozan ~ C.tesi Kas. 13, 2010 2:11 pm

    Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Divan Genel Kurulu Toplantısı'nda yaptığı açıklamada, yeni sezonda iki önemli hedeflerinin bulunduğunu belirterek, "Bunlardan birincisi şampiyonluk. İkinci hedefimiz ise borsa. Borsadaki temettüleri kaldırmak için uğraşacağız" dedi.


    Trabzonspor'un 26. Divan Genel Kurul Toplantısı, bugün Zorlu Grand Otel'in toplantı salonunda yapıldı. Başkan Sadri Şener, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Divan Genel Kurulu Üyeleri'nin yanı sıra basın mensuplarının da yoğun ilgi gösterdiği genel kurulun Divan Başkanlığını Osman Çavuşoğlu yaptı. İlk olarak kürsüye çıkan Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak, geçtiğimiz sezon kazanılan iki kupanın ardından bu yıl sıranın lig şampiyonluğuna geldiğine vurgu yaptı. Özbak, tüm haklarını kullanabilen 723 Divan Genel Kurul Üyesi'nin bulunduğunu belirterek, "Toplamda ise 6350 Trabzonspor Genel Kurul üyemiz var. Bu iyi bir rakam. Ben sayısı hemen hemen her yıl değiştirilen ve çoğaltılan yabancı uyruklu oyuncu transferine vurgu yapmak istiyorum. Bu yerli oyuncu transferini de olumsuz etkilemektedir. Sulandırılmış ve transfere alabildiğince izin veren kurallar gözden geçirilmelidir" diye konuştu.

    "ŞAMPİYONU BELİRLEDİM"
    Özbak'ın ardından kürsüye çıkan divan genel kurulu üyeleri, eleştirilerini ve gündeme yönelik konuşmalarını gerçekleştirdi. Daha sonra kürsüye çıkan Başkan Sadri Şener, yönetim kurulunun faaliyetleriyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Şener, Divan Genel Kurulu'nun kulübün geleceğinin planlanacağı yer olduğunu belirterek, "3 yıl önce göreve gelen yönetim kurulumuz, ülkenin her tarafında yer alan Trabzonsporlular'ın başının dik oluşunu sağlamak içir gayret göstermiştir. İskelet bir kadronun oluşumu sağlanmış ve bu ekip saha sonuçlarında da başarılı olmuştur. Geçtiğimiz sezon iki kupanın sahibi olup şampiyonu belirledik. Şu anda da zirveye yakın bir noktada yerimizi korumaktayız" dedi.

    "İKİ YENİ SPONSORLUK ANLAŞMASI İMZALAYACAĞIZ"
    Şener, geçmiş yıllardaki başarılara bakıldığında kentte yakalanan bütünlüğün bunda etkisinin büyük olduğunu belirterek, "Trabzonspor şu anda oynadığı futbolla en fazla olumlu eleştiri alan kulüp. Sponsorluk anlaşmaları ile kaynak sorunun çözmüş ve oyuncularıyla yaptığı anlaşmalarla da eski sorunları çözmüştür. Şu anda yaptığımız girişimlerin ardından TTNet ve Denizbank ile yeni sponsorluk sözleşmeleri yapılacak. Sahada ne kadar kazanırsanız kasanıza girecek para da o derece artacaktır. Hepimize düşen, saha sonuçların alınması adına üzerimize düşen görevleri yapmaktır" diye konuştu.

    "SPK'DAN 3 KEZ İHTAR ALDIM"
    Avrupa kupalarına katılamadıkları için çok üzgün olduklarını da ifade eden Şener, "Trabzonspor yönetim kurulu olarak amacımız kulübü kısır çatışmalardan uzak tutarak sportif ve ekonomik olarak en iyiyi yakalamak. Kulüp olarak iki önemli projemiz var. Bunlardan birincisi şampiyonluk, ikincisi ise borsa. Borsadaki temettüden kurtulmaya çalışıyoruz. Borsa konusunda da fazla konuşamıyorum çünkü SPK'dan 3 kez ihtar aldım. Ama kulübü her anlamda daha ileri noktalara taşımak adına çok önemli projelerimiz ve adımlarımız var" ifadelerini kullandı.

    KULÜBÜN BORCU 105 MİLYON TL
    Şener'in konuşmasını üyeler ayakta alkışladı. Daha sonra divan başkanlığı tarafından yapılan denetimler sonucu kulübün gelir gider tablosu açıklandı. Buna göre kulübün toplam gelirinin 81 milyon 986 bin TL olduğu, kulübün borcunun ise 105 milyon 465 bin 550 TL olduğu açıklandı. Bu borcun 57 milyon 654 bin 605 TL'sinin kısa vadeli, 47 milyon 810 bin 945 TL'sinin ise uzun vadeli borç olduğu vurgulandı. Kulübün toplam çalışan sayısının ise 193 olduğu belirtildi. Genel kurul salonundaki bayan divan üyelerine çiçek verilmesinin ardından toplantı sona erdi.

    YÖNETİMİN ÖDEME TİTİZLİĞİ
    Trabzonspor yönetimi bu sezon ödemeler konusunda büyük titizlik gösteriyor. Bugüne kadar futbolcuların sezon başı alacaklarının büyük bir bölümünü ve maç başı primlerinin de önemli bir kısmını ödeyen yönetim, gelirlerden önemli bir kaynağı buraya ayırdı. Maddi anlamda bir sıkıntı yaşamadıklarını ifade eden Bordo-Mavili yöneticiler, "Futbolculara huzurlu bir ortam yaratmak için yoğun şekilde çalışıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bir sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyoruz" dedi.

      Forum Saati Perş. Mayıs 16, 2024 5:14 am