haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri


    Hiddink devrim yaptı!

    avatar
    dolbyrek


    Mesaj Sayısı : 308
    Kayıt tarihi : 13/11/10

    Hiddink devrim yaptı! Empty Hiddink devrim yaptı!

    Mesaj  dolbyrek C.tesi Kas. 13, 2010 2:07 pm

    Almanya ve Azerbaycan yenilgileri sonrasında yepyeni bir Milli Takım'ın temellerini atacağını söyleyen Guus Hiddink, Hollanda maçına 14 alışılmamış yeni ismi çağırdı.

    Hiddink devrim yaptı! Fft1mm1246643

    2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Grup Elemeleri’nde önce Almanya ardından da Azerbaycan’a mağlup olarak hayal kırıklığı yaratan A Milli Takımımız’da teknik direktör Guus Hiddink, Hollanda maçıyla birlikte yeni isimleri kadroya alacağını ifade etmişti. Tecrübeli çalıştırıcı sözünü tuttu ve yeni oyuncuları takıma dahil etti. Birçok sürpriz futbolcunun bulunduğu takımda Mehmet Ekici, Ufuk Ceylan, Ersan Gülüm en dikkat çeken isimlerdi. 17 Kasım 2010 Çarşamba günü Hollanda ile karşılaşacak olan Ay-Yıldızlılar, yarından itibaren İstanbul’daki Swissotel the Bosphorus’ta toplanmaya başlayacak. Milli Takımımız, pazartesi saat 11.00’de Türk Hava Yolları (THY)’na ait bir uçakla Hollanda’nın başkenti Amsterdam’a hareket edecek ve burada da Wyndham Apollo Hotel’de konaklayacak.

    24 kişiden oluşuyor...

    Aday kadroda şu isimler yer alıyor: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Kazım Kazım (Fenerbahçe), Ufuk Ceylan, Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin (Galatasaray), İsmail Köybaşı, Ersan Gülüm (Beşiktaş), Onur Kıvrak, Selçuk İnan, Engin Baytar, Burak Yılmaz, Umut Bulut (Trabzonspor), İbrahim Öztürk (Bursaspor), Gökhan Süzen, İbrahim Akın (Büyükşehir Bld.), Serdar Kesimal (Kayserispor), Yekta Kurtuluş (Kasımpaşa), Yiğit İncedemir (Manisaspor), Orhan Gülle (Gaziantepspor), Batuhan Karadeniz (Eskişehirspor), Mehmet Ekici (Nürnberg), Nuri Şahin (B.Dortmund),
    Hamit Altıntop (B.Münih).

    Kadroda Trabzon’dan Serkan Balcı’nın yer almaması, herkesin kafasını karıştırdı.

      Forum Saati Paz Mayıs 19, 2024 5:32 pm