haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri


    Topu nasıl paylaşacaklar?

    avatar
    Ozan ~


    Mesaj Sayısı : 350
    Kayıt tarihi : 13/11/10

    Topu nasıl paylaşacaklar? Empty Topu nasıl paylaşacaklar?

    Mesaj  Ozan ~ C.tesi Kas. 13, 2010 1:01 pm

    Lebron James'in Miami Heat formasını giyeceğini açıklaması, yeni sezonda NBA’de de dengeleri değiştirecek. Heat, bir anda şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri haline geldi. Dwyane Wade, Lebron James ve Chris Bosh'un, topu nasıl paylaşacağı ise merakla bekleniyor.

    Miami Heat, geçen sezon play-off'un ilk turunda Boston Celtics'e 4-1 yenilerek elenmişti. O Heat, 24 saat içinde şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri haline geldi. NBA tarihinde özel bir yeri olan 2003 draftı'nın 3 önemli oyuncusu, yeni sezonda Heat'in başarısı için ter dökecek.

    Maaş sınırında başarıyla boşluk açan Heat Başkanı Pat Riley, önce Dwyane Wade'i takımda tuttu, ardından Toronto'nun yıldız pota altı oyuncusu Chris Bosh ile anlaştı.

    Riley'nin en büyük hamlesi ise son 2 yıldır herkesin peşinden koştuğu Lebron James'i kadrosuna katmak oldu. Riley, maaş sınırında Lebron'u alabilecek boşluğu yaratmak için 2008 draftında 2 numaradan seçilen Michael Beasley'i de, 2. tur draft hakkı karşılığında Minnesota Timberwolves'a gönderdi.

    Böylece Miami'de, 3 büyük oyuncu dışında sadece oyun kurucu Mario Chalmers kontratlı oyuncu olarak kaldı. Kariyerleri sona erdiğinde Şöhretler Müzesi’ne girecekleri tahmin edilen 3 süper yıldızın, Miami'de şampiyonluklara ambargo koyacak bir hanedanlık kurup kuramayacakları merakla bekleniyor.

    Bazıları Wade-James-Bosh üçlüsünün sayı potansiyeline karşı konulamayacağı görüşünde. Bazıları ise Heat'in hangi rol oyuncularını kadrosuna katacağı ve All-Star üçlünün uyum içinde oynayıp oynayamayacağının görülmesi gerektiğini düşünüyor. Onlardan biri de Toronto koçu Jay Triano. Triano, “Bu oyuncuların birlikte neler yapacaklarını görmek ilginç olacak. Sorun şu ki, basketbol sadece 1 topla oynanıyor. Bu da birilerinin fedakârlık yapması gerektiği anlamına geliyor” diye konuştu.

    Heat, Lebron'un saflarına katılmasıyla yeni sezona, geçen yıl en skorer oyuncular listesinin ilk 10'unda yer alan 3 oyuncuyla birden başlayacak. Geçen sezon hiçbir takımda, ilk 30'da yer alan 3 oyuncu birden bulunmuyordu.

    kaynak: Ntvspor.net

      Forum Saati Perş. Mayıs 16, 2024 8:13 am