haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri


    Kartal Avrupa'ya kanat açtı

    avatar
    Ozan ~


    Mesaj Sayısı : 350
    Kayıt tarihi : 13/11/10

    Kartal Avrupa'ya kanat açtı Empty Kartal Avrupa'ya kanat açtı

    Mesaj  Ozan ~ C.tesi Kas. 13, 2010 12:47 pm

    Ev avantaj tarifesi

    Siyah-beyazlı ekip kapanan Fin ekibinin duvarını Hilbert'in golü ile yıktı. 8 yabancıyla sahada yer alan Beşiktaş'ın süper yıldızı Quaresma muhteşem bir golle farkı ikiye çıkardı, ayakta alkışlandı. Kartal bu skorla 26 Ağustos'taki rövanş için rahat nefes aldı




    Beşiktaş'ın sahaya kaç libero, kaç oyun kurucu ve kaç forvetle ile çıktığı Schuster'i hiç mi hiç ilgilendirmiyor. Onu ilgilendiren tek şey rakibin öyle veya böyle nefes almasına bile müsaade etmemek. Tıpkı Bucaspor maçının ilk yarısında olduğu gibi.
    Rakibi kendi yarı sahasına hapseden Alman hocanın talebeleri, kendi evinde bu sistemi daha rahat uygulayabildi. Hem de öyle bir uyguladılar ki, ilk yarıda bir tane bile ciddi anlamda Helsinki atağı yoktu.








    Ligin ve Avrupa'nın sıradan ekiplerine karşı erken bir gol bulması halinde, Beşiktaş kesinlikle sahadan farklı skorlarla ayrılacaktır.
    5. dakikada Bobo'nun direkten dönen kafa vuruşu hatta 16'da Quaresma'nın üstten auta giden şutu, gol olsa dün gecenin skoru çok daha farklı olabilirdi.
    Zapo zemine takıldı
    İlk yarıda Beşiktaş'ın gol arayışlarına sadece Helsinki defansı değil, zeminin kötü oluşu da engel oldu. 31'de Zapotocny'nin ceza sahası içindeki kötü şutunun tek sorumlusu bakımsız zemindir.
    Hemen hemen aldığı topları Quaresma'ya vermeyi tercih eden Guti, haklılığını bir kez daha kanıtladı.
    Portekizli oyuncu 35'te, İspanyol oyuncudan aldığı topu trivela ile içeriye ortaladı, Rodrigo Tabata kafayla kaleye gönderdi. Hilbert ise kafayla tamamlayarak özlenen golü attı: 1-0
    Q7 umutları söndürdü
    Kendi evinde son haftada Honka'ya yenilen Helsinki Teknik Direktörü Muurinen, takımın en çok şut çeken ismi Makela'yı ikinci yarıda oyuna alarak skoru eşitlemek istedi. 61 ve 66. dakikalardaki Westo-Makela verkaçlarıyla yaratılan pozisyonlar Fin ekibine biraz umut getirse de 66'da Quaresma bu umutları tamamen söndürdü.
    Portekizli yine Guti'nin pasıyla ceza sahası önünde topla buluştu, meşin yuvarlağı yerden kaldıran Ricardo Quaresma yine aynı ayağıyla topu 25 metreden kaleye gönderdi: 2-0
    Kalesinde neredeyse hiç pozisyon vermeyen Beşiktaş'ın 90+1'de yaptığı defans hatası sonucu Makela topla buluştu. Bu oyuncunun şutunu ise genç kaleci Cenk zamanında çıkararak kontrol etti.

      Forum Saati Paz Mayıs 19, 2024 3:38 pm