haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri


    Fareli restoranda yemek yedi

    avatar
    Ozan ~


    Mesaj Sayısı : 350
    Kayıt tarihi : 13/11/10

    Fareli restoranda yemek yedi Empty Fareli restoranda yemek yedi

    Mesaj  Ozan ~ C.tesi Kas. 13, 2010 12:31 pm

    Fareli restoranda yemek yedi Recep-fare_640

    Fareli restoranda yemek yedi
    Şahan Gökbakar geçtiğimiz akşam kardeşi Togan Gökbakar'la gittikleri Armutlu'daki ünlü bir et restoranında fare şoku yaşadı.
    Güncelleme:12 Kasım 2010 10:56

    Gökbakar yaşadığı olayı şöyle anlattı: "Armutlu'daki bir restorana etçiye gittik. Tam yemeğe başlamıştık ki, bir de ne göreyim kocaman bir fare. Masaların arasından geçti gitti. Ben garson bayanı çağırdım, 'Fare geçti şuradan' dedim. Kız ne dese beğenirsin. 'Aaa, ne güzel ben çok severim fareleri' dedi, yerlere attım kendimi. Diğer garson da 'Kedi'dir o Şahan bey' dedi. Bir türlü fare olduğuna inandıramadım."

    Cep telefonun ışığıyla tezgahların altına baktıklarını anlatan ünlü komediyen, "Derken kocaman fare yine çıkıp, ızgaraların altına girdi ve tüm müşteriler fareyi gördü" dedi.

    Özür dilemek için yüzde 10, 'fare indirimi' yaptıklarını belirten Gökbakar, "Kız bir de bunu gülerek söyledi. 'Size fare indirimi yaptık Şahan Bey, hak ettiniz' dedi. İnanabiliyor musun rahatlığı. Şaka gibi. İki kişi 187 TL. hesap ödedik, fareli dükkanda" diye konuştu.

    "SAÇLARIMI KENDİM KESİYORUM"

    Şahan Gökbakar, magazin muhabirlerinin üzerine araba sürdüğü şeklinde çıkan haberleri de yalanladı. Başarılı sanatçı, "Gazetecilerin üzerine araba sürmek gibi bir şey asla yapmam, arabayı zaten ben kullanmıyorum, şoförüm var. Arabanın içinde 5 tane erkeğiz, magazincilerden kaçmamızı gerektirecek bir durum yok. Ortada bir yanlış anlaşılma söz konusu" dedi.

    Saçlarını 'Recep İvedik 4' filmi için kestirmediğini de sözlerine ekleyen Gökbakar, "Saçımı kendim keserim, berbere gitmem. Rahatlık için saçlarımı kısalttım" şeklinde konuştu.

      Forum Saati Cuma Mayıs 17, 2024 1:36 pm