haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri


    Mesut'a bir ödül daha!

    avatar
    Ozan ~


    Mesaj Sayısı : 350
    Kayıt tarihi : 13/11/10

    Mesut'a bir ödül daha! Empty Mesut'a bir ödül daha!

    Mesaj  Ozan ~ C.tesi Kas. 13, 2010 12:18 pm

    Mesut'a bir ödül daha! 12.11.2010 17:41:58
    Almanya'nın en önemli medya ödülü olarak kabul edilen Bambi ödülleri sahiplerini buldu.

    Mesut'a bir ödül daha! Mesut-odul-28942_501

    Hubert Burda Media yayın kuruluşu tarafından Almanya'nın Brandenburg eyaletindeki Potsdam kentinde düzenlenen törende, Werder Bremen takımından İspanya'nın Real Madrid takımına transfer olan Alman Milli Takımının Türk kökenli oyuncusu Mesut Özil de 'uyum' kategorisinde Bambi ödülünü aldı. Mesut'a ödülünü tanınmış Türk kökenli sunucu Nazan Eckes verdi.

    Eckes, Mesut'u takdim ederken yaptığı konuşmasında, Türk Milli Takımının da istediği Mesut'un Alman Milli Takımını tercih ettiğini, buna rağmen hem Almanların hem de Türklerin kendisi ile gurur duyduğunu söyledi. Mesut'un tanıtıldığı video gösterisinde de Almanya-Türkiye karşılaşmasında Türkiye'ye attığı gol gösterildi.

    Mesut Özil teşekkür konuşmasında, Alman toplumuna uyum sağlanmasının insanın kendi kültürünü kaybetmesi anlamına gelmediğini ifade ederek, uyum sayesinde renkli bir Almanya'nın ortaya çıktığını söyledi. Sunumun bir bölümünü 'Sex and The City' adlı Amerikan dizisinin yıldızı Sarah Jessica Parker'in yaptığı törende, Alman Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw ile teknik ekibi de Bambi Özel Ödülü'ne layık görüldü. Parker de sinema alanındaki başarılarından dolayı 'Sürpriz Bambi' ödülünü aldı.

    Bir gösteri ile katıldığı törende Mesut'u 'dünyanın en iyi futbolcularından biri' olarak takdim eden tanınmış şarkıcı Shakira da Alman Milli Takımıyla Güney Afrika Cumhuriyeti'nde düzenlenen Dünya Kupası'na gittiğini söyledi. Mesut da takdimini yaptığı Löw'e kendisine gösterdiği güven için teşekkür ederek, Dünya Kupasında çok iyi bir performans sergilediklerini gerçekleştirdiklerini söyledi.

    Amerikan film yıldızı Orlando Bloom'a da UNICEF büyükelçiliği görevini üstlendiği için Bambi ödülü verilirken eski Almanya Dışişleri Bakanı Hans-Dietrich Genscher de iki Almanya'nın birleşmesine sağladığı katkılar nedeni ile 'Millenium Bambi' ödülüne layık görüldü. Genscher'e ödülü Almanya Dışişleri Bakanı Guido Westerwelle tarafından takdim edildi.

    İngiliz maymun araştırmacısı ve BM Barış Elçisi Jane Goodall'a da 'Bizim Dünyamız' adlı Bambi ödülü verilirken Alman Rock şarkıcısı Udo Lindenberg ile Alman Unheilig ve Amerikan Gossip müzik grupları da başarılı çalışmalarından dolayı Bambi ödülünü aldı.

    Ödül törenini yaklaşık 800 davetli arasında Almanya İçişleri Bakanı Thomas de Maiziere, Berlin Eyaleti Başbakanı Klaus Wowereit ve Brandenburg Eyaleti Başbakanı Matthias Platzeck de izledi. Bambi ödüllerini Michael Jackson ve Sophia Loren de almıştı.

      Forum Saati Çarş. Mayıs 15, 2024 2:33 am