haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri


    Konya'da bir ailenin son yemeği 25 Kasım 2010

    avatar
    By_MeRT


    Mesaj Sayısı : 712
    Kayıt tarihi : 20/11/10

    Konya'da bir ailenin son yemeği 25 Kasım 2010 Empty Konya'da bir ailenin son yemeği 25 Kasım 2010

    Mesaj  By_MeRT Perş. Kas. 25, 2010 5:23 pm

    .
    Konya'da bir ailenin son yemeği

    Hürriyet
    25 Kasım 2010




    Konya’da zehirlendikleri şüphesiyle hastaneye kaldırılan beş kişilik Kara ailesine bir ‘kara haber’ daha. İlk olarak dün 2 yaşındaki minik Arzu hayatını kaybetmişti. Bugün de ağabeyi 5 yaşındaki Furkan yaşam mücadelesini kaybederek hayata gözlerini yumdu. Baba Ali Kara, anne Azize ve çocukları Esma’nın ise durumu ciddiyetini koruyor. Yetkililer, Kara ailesi fertlerinin ölüm nedenini araştırıyor.

    Konya'nın Karapınar ilçesinde, zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırılan aile fertlerinden 5 yaşındaki Furkan'ın da hayatını kaybetmesiyle ölü sayısı 2'ye çıktı.

    Sandıklı Mahallesi'ndeki evlerinde görülen gıda zehirlenmesi belirtileri üzerine önceki gün Karapınar Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 5 kişilik aileden 2 yaşındaki Arzu Kara hayatını kaybetmişti.

    KÜÇÜK FURKAN DA HAYATINI KAYBETTİ

    Karapınar Devlet Hastanesi'nde ilk müdahaleleri yapılan Ali Kara (34), eşi Azize (27), çocukları Esma (9) ve Furkan (5) ise Konya Meram Eğitim Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı. 5 yaşındaki Furkan'ın da yapılan tüm müdahalelere rağmen bu sabah hayatını kaybettiği öğrenildi.

    ANALİZLER YAPILACAK

    Olayla ilgili soruşturma başlatan Cumhuriyet Başsavcılığı, gerekli analizler yapılmak üzere evden alınan gıda örneklerini Ankara Refik Saydam Hıfzıssıhha Merkezi Başkanlığına gönderdi.

    Daha önce hayatını kaybeden 2 yaşındaki Arzu Kara'nın kan ve idrar örnekleri de yine aynı kuruma gönderildi. Evden alınan gıda örneklerinin bir bölümünün de Konya İl Tarım Müdürlüğü Laboratuvarı’na gönderildiği bildirildi.

      Forum Saati Cuma Mayıs 17, 2024 9:18 am