haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri


    İşte Ferrai gerçeği..

    avatar
    By_MeRT


    Mesaj Sayısı : 712
    Kayıt tarihi : 20/11/10

    İşte Ferrai gerçeği.. Empty İşte Ferrai gerçeği..

    Mesaj  By_MeRT Perş. Kas. 25, 2010 10:22 am

    .

    Beşiktaş'ta sakat olduğu gerekçesiyle 1 aydır takımdan ayrı olan İtalyan stoperin aslında oynamasına engel bir durumun olmadığı ortaya çıktı. Ferrari, Schuster'le yıldızı barışmadığı için, "Hazır değilim" diyor..

    Beşiktaş'ta sakat olduğu söylenen ve 1 ayı aşkın bir süredir tedavi gören İtalyan stoper Matteo Ferrari ile ilgili şok bir gerçek ortaya çıktı. 31 yaşındaki futbolcunun aslında oynamasına engel bir sakatlığının olmadığı öğrenildi. Teknik direktör Bernd Schuster'in defansı ileride kuran oyun sistemine uymakta zorluk çeken ve bu yüzden yaşanan süreçte Alman hoca ile arası açılan İtalyan futbolcunun, kendisini geriye çektiği belirtildi. En son 16 Ekim'de oynanan Manisaspor maçında görev yapan Ferrari'nin sağlık heyetine, "Güçsüzüm. Zorlanınca sakatlanabilirim. Beni zorlamayın. Yavaş yavaş hazır hale geleceğim" dediği kaydedildi. Dün resmi siteden yapılan açıklamada da Ferrari'nin güçlendirme çalışmalarına başlayacağı ve iki hafta içinde takımla çalışmalara katılabileceği açıklandı. Ersan'ın son dönemde yakaladığı çıkış ile stoperde Ferrari'yi düşünmeyen Schuster'in de futbolcunun bu tavrına göz yumduğu öğrenildi.

    GARANTİ PARASI ÖDENİYOR
    Ancak göz ardı edilen çok önemli bir konu var... Hiçbir sakatlığı olmadan 3 hafta geçiren futbolcu 'adalesinden sakatlığı var' bahanesiyle hayatını sürdürürken, bir yandan da kulüpten garanti parasını almaya devam ediyor

    sabah..

      Forum Saati Paz Mayıs 19, 2024 7:40 pm