haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri


    Asma Yaprağında Ateş Balığı

    avatar
    nameisfatih


    Mesaj Sayısı : 1201
    Kayıt tarihi : 17/11/10

    Asma Yaprağında Ateş Balığı Empty Asma Yaprağında Ateş Balığı

    Mesaj  nameisfatih Perş. Kas. 25, 2010 3:07 am

    Malzemeler
    1kg ateş balığı
    20adet asma yaprağı
    1,5fincan zeytinyağı
    1adet limon
    maydanoz
    tuz

    Tarif
    Elle ovalayarak balıkların pullarını çıkarın, içlerini temizleyip yıkayın. Tuz serpin 1saat bekletin. Zamanı dolunca ızgara üzerine zeytinyağına buladığınız asma yapraklarını dizin; onların da üzerlerine balıkları dizin. Kalan asma yaprakları ile balıkların üzerlerini kapatın. Harlı olmayan kömür ateşi üzerinde ızgarayı ters yüz ederek 5’er dakikadan 10dk pişirin. Balıkları örselemeden yapraklardan sıyırın, servis tabağına yerleştirin. Kalan zeytinyağını limon ve 1tutam ince kıyılmış maydanoz ile çırpın; bu sos ile servis edin.

      Forum Saati Paz Mayıs 19, 2024 8:23 am