haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri


    "BDP ve CHP'nin platonik aşk yaşadıkları ortaya çıktı"

    avatar
    By_MeRT


    Mesaj Sayısı : 712
    Kayıt tarihi : 20/11/10

    "BDP ve CHP'nin platonik aşk yaşadıkları ortaya çıktı" Empty "BDP ve CHP'nin platonik aşk yaşadıkları ortaya çıktı"

    Mesaj  By_MeRT Çarş. Kas. 24, 2010 5:07 pm

    .
    Başbakan Erdoğan'ın hedefinde Kılıçdaroğlu'nun Diyarbakır ziyareti ve CHP-BDP ittifakı söylentileri vardı


    İNTERNETHABER.COM- Başbakan Erdoğan, kamuoyunda ittifak yapacakları söylenen iki partiyi "BDP ve CHP'nin platonik aşk yaşadıkları ortaya çıktı" sözleriyle eleştirdi. Kılıçdaroğlu için de "Aşk ölmez eğer gerçekse' diyerek bir nevi BDP'ye ilan-ı aşk eyledi" ifadelerini kullandı.

    Partisinin grup toplantısında konuşan Başbakan Erdoğan'ın gündeminde hükümeti eğitim politikaları, Kılıçdaroğlu'nun Güneydoğu açılımı ve NATO zirvesi sonrası hükümete yöneltilen eleştiriler vardı.

    "FATİH PROJESİ"

    "Hayatta sadece anne, baba ve öğretmenlerin elini öperiz" diyerek başladığı konuşmasında Erdoğan, iktidarları döneminde eğitimde alınan mesafeyi anlattı:

    "2002’de 85 öğrenciye bir bilgisayar düşerken, bugün 15 öğrenciye bir bilgisayar düşüyor. Buraya kadar bu adımı çıkarttık. Dün başlattığımız fırsatları artırma ve teknoloji projesi, FATİH Projesiyle şimdi artık okullara değil, sınıflara bilgisayar ulaştırma aşamasına geldik. 620 bin dersliğe, bir dizüstü bilgisayar, bir projeksiyon cihazı ve geniş bant internet bağlantısı kazandırıyoruz. Yani artık kara tahtaya veda ediyoruz. Bu adımı atıyoruz."

    Ataması yapılmayan öğretmenleri istismar eden muhalefeti eleştiren Erdoğan, şu cevabı verdi: "Sekiz yıl içinde 167 bin 621’i kadrolu, 70 bini sözleşmeli olmak üzere, tam 237 bin 621 öğretmenin atamasını gerçekleştirdik."

      Forum Saati Çarş. Mayıs 08, 2024 2:49 am