haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri


    "Biz yokuz !"

    avatar
    By_MeRT


    Mesaj Sayısı : 712
    Kayıt tarihi : 20/11/10

     "Biz yokuz !" Empty "Biz yokuz !"

    Mesaj  By_MeRT Çarş. Kas. 24, 2010 5:01 pm

    "Biz yokuz !"

    23 Kasım 2010 Salı 15:00
    HAS Parti Genel Başkanı Kurtulmuş, BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın HAS Parti’yi de içine alacak şekilde AKP’ye karşı İtalya’daki gibi ’Zeytin Dalı’ ittifakı oluşturulmasına yönelik önerisine cevap verdi.


    Kurtulmuş, amaçlarının Türkiye’nin siyasal merkezini oluşturmak olduğunu söyleyerek, hiçbir partiyle ittifak konusunda bir görüşmelerinin olmadığını ifade etti. HAS Parti Genel Başkanı Kurtulmuş, basın toplantısı düzenleyerek gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.
    Açıklamalarının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kurtulmuş, BDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş’ın, "CHP, ÖDEP, EMEP, SDP, HAKPAR, HAS Parti gibi partiler, sendikalar bir sol blok, İtalya’daki ’Zeytin dalı’ gibi bir çalışma yürütebilse iyi olur" sözlerinin hatırlatılması üzerine şunları söyledi:
    "Bundan sonraki amacımız Türkiye’nin siyasal merkezini oluşturmak. Hiçbir konuda ’yapacaktık ama yaptırmadılar’ mazeretini öne sürmeyeceğiz. Arkadaşlarımızla el birliğiyle çalışıyoruz. Bizim hiçbir partiyle ittifakımız ya da bir görüşmemiz olmadığı gibi en ufak bir şekilde böyle bir görüşme içerisinde de değiliz."

      Forum Saati Çarş. Mayıs 08, 2024 4:40 am