haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri


    Şanlıurfa 1 Yolcu için 32 Kişi Birbirine Girdi 23.11.2010 22:16

    avatar
    By_MeRT


    Mesaj Sayısı : 712
    Kayıt tarihi : 20/11/10

    Şanlıurfa 1 Yolcu için 32 Kişi Birbirine Girdi 23.11.2010 22:16 Empty Şanlıurfa 1 Yolcu için 32 Kişi Birbirine Girdi 23.11.2010 22:16

    Mesaj  By_MeRT Çarş. Kas. 24, 2010 4:39 pm

    .
    Şanlıurfa 1 Yolcu için 32 Kişi Birbirine Girdi
    Yolcu Kapma Kavgası; 32 Gözaltı
    Haber Yayın Tarihi: 23.11.2010 22:16


    YOLCU KAPMA KAVGASI; 32 GÖZALTI

    ŞANLIURFA'da, şehirlerarası otogar'ında yolcu alma meselesi yüzünden tartışan iki minibüsü firması üyeleri polis merkezi önünde karşılaşınca bıçak, taş ve sopalar ile birbirine saldırdı. Bir yolcu yüzünden birbirine saldıran 32 kişi, polisin müdahalesi ile güçlükle sona erdirildi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan saldırganlar, birbirlerine saldırmaması için polis merkezinde plastik kelepçenin yetersiz oluşu nedeniyle çok Asayiş Şubeden kelepçe istendi.

    Olay; akşam saatlerinde Yenişehir Polis Merkezi önünde meydana geldi. İddiaya göre, Bozova ile Yaylak arasında çalışan iki ilçe minibüsü firması arasında bir yolcu kapma yüzünden 3 saat önce otogarda bir tartışma çıktı. Otogarda bulunanların ve polisin müdahale ettiği tartışmada 4 kişi gözaltına alınarak Yenişehir Polis Merkezine götürüldü. Otogarda sona erdirilen tartışmanın tarafları bu kez akşam saatlerinde Yenişehir Polis Merkezi önünde karşılaştı. Birbiriyle tartışmaya başlayan Bozova ve Yaylak minibüs kooperatif üyeleri, telefonla ulaştıkları yakınlarının da çağrılmasının ardından yaklaşık 32 kişilik kalabalık birbirine girdi.Kavgada iki grup üyeleri birbirine, taş, sopa ve bıçaklar ile saldırmaya başladı.

    KELEPÇE YETMEDİ

    Biranda polis merkezi önünde birbirine saldıran iki grup için takviye olarak çevik kuvvetten ekipler sevk edildi. Her iki grup üyesi polisler tarafından yere yatırılarak, gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar için polis merkezinde yeteri plastik kelepçenin olmayışı yüzünden telsizle Asayiş Şubeden çok sayıda plastik kelepçe istendi. Saldırgan grup üyelerinin arkadan elleri kelepçelenerek, ayrı ayrı polis otobüsüne konularak, ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şubesine götürüldü.

    YOLCU YOLUNA DEVAM ETTİ

    Bu sırada Yaylak Beldesine gitmek için Bozova minibüsüne binen ve isimi öğrenilmeyen bir yolcu ise kendisi yüzünden iki hat arasında çıkan kavgadan dolayı korkarak, başka bir minibüsle yoluna devam etti. Polis ikinci bir olayın yaşanmaması için otogar çevresinde yoğun güvenlik önlemi alırken, kavgayla ilgili olarak soruşturma sürüyor. (Doğan Haber Ajansı)

      Forum Saati Paz Mayıs 19, 2024 10:12 am