haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri


    "Ayağım Koptu Mu?" 23.11.2010 14:18

    avatar
    By_MeRT


    Mesaj Sayısı : 712
    Kayıt tarihi : 20/11/10

     "Ayağım Koptu Mu?" 23.11.2010 14:18 Empty "Ayağım Koptu Mu?" 23.11.2010 14:18

    Mesaj  By_MeRT Çarş. Kas. 24, 2010 4:39 pm

    .
    "Ayağım Koptu Mu?"
    Polisin Vatandaşlara Kurtarma Tepkisi
    Haber Yayın Tarihi: 23.11.2010 14:18




    Kaza yerine gelerek sıkışan sürücüyü kabine bağladıkları halatla kurtarmayı deneyen vatandaşlar ile polis arasında tartışma çıkttı

    Sıkışan sürücü, itfaiyenin 1 saat süren çalışması sonrası hurdaya dönen kabinden çıkarılabildi.

    TEM Otoyolu Kadıköy mevkii Ataşehir istikametinde öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, Murat Akarslan'ın kullandığı 34 DT 9285 plakalı kamyonet, aynı yönde seyreden Özgür Sevimli'nin kullandığı 34 SB 566 plakalı cipe arkadan çarptı.



    Kazada, cipin sürücüsü Özgür Sevimli, kamyonette bulunan İbrahim Satılmış ile kamyonetin sürücüsü Murat Akarslan yaralandı. Hurdaya dönen sürücü kabininde bacakları sıkışan Akarslan'ın yardımına arkadaşları ile kazayı gören vatandaşlar koştu. Akarslan'ı sıkıştığı yerden kurtarabilmek için kabine halat bağlayan, daha sonra da bu halata asılan vatandaşlar ile polis ekipleri arasında gergin anlar yaşandı. Topluluğun yardım amacıyla olsa da yaralının durumunu zorlaştırdığını, hatta ölümcül yaralanmalara yol açabileceğini belirten polis ekipleri, kaza yerinde güvenlik şeridi oluşturdu, daha sonra da itfaiye ekiplerine haber verdi.

    'AYAĞIM KOPTU MU?' DİYE SORDU

    Kaza nedeniyle sürücü kabininde sıkışan ve arkadaşları tarafından sakinleştirilmeye çalışılan Murat Akarslan, sık sık kendisine yardım etmeye çalışanlara "Ayağım koptu mu?" sorusunu sordu. Sağlık ekiplerine ayağını hissetmediğini belirten Akarslan'ın sürekli dualar mırıldandığı dikkat çekti. Kaza yerine gelen Erenköy, Ümraniye ve Dudullu İtfaiye ekipleri, 1 saat süren çalışmanın ardından yaralı sürücüyü sıkıştığı yerden çıkarmayı başardı. Ambulansa konularak Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Akarslan'ın bacaklarında kırıklar olduğu, hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

    Bu arada kaza nedeniyle trafikte uzun araç kuyrukları oluştu



    Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN - İSTANBUL-DHA

    DHA FEED (Doğan Haber Ajansı)

      Forum Saati Paz Mayıs 19, 2024 6:15 am