haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri


    ******'ın Karadeniz gezisi sürüyor

    avatar
    nameisfatih


    Mesaj Sayısı : 1201
    Kayıt tarihi : 17/11/10

    Baykal'ın Karadeniz gezisi sürüyor Empty ******'ın Karadeniz gezisi sürüyor

    Mesaj  nameisfatih Salı Kas. 23, 2010 1:08 pm

    Giresun Kalesi'ni gezdi, belediyeyi ziyaret etti

    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Genel Başkanı Deniz ******, Karadeniz gezisinin ikinci gününde sabah erken saatlerde Giresun Kalesi'ni gezdi daha sonra Giresun Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti.

    Geceyi Giresun'da geçiren CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz ******, sabah erken saatlerde beraberindekilerle birlikte Giresun Kalesi'ne çıktı. Burada tarihi topun bulunduğu alandan çevreyi inceleyen ******'a CHP'li Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu şehirle ilgili bilgiler verdi.

    ****** daha sonra Giresun Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyarete CHP Milletvekilleri Mehmet Sevigen, Yılmaz Ateş, Eşref Karaibrahim, Suat Binici ile Belediye Meclis Üyeleri katıldı. Hayli neşeli olduğu gözlenen ******, bol bol fındık yedi. Fındığın Giresun ve bölge için önemli olduğunu söyleyen ******, "Fındığın bilimsel ve botanik gerçeğinin Giresun olduğunu biliyoruz. En iyi ürün de burada" diye konuştu.

    Giresun'un ve bölgenin sorunları hakkından Kerim Aksu ile görüş alışverişinde bulunan ******, "Burada bulunanların eşlerinden özür diliyorum. Çünkü Pazar günü aileye ayrılması gereken bir gün. Erken saatte geldiniz buraya, hepiniz çok sağ olun ve benim adıma eşlerinizden özür dileyin" ifadelerini kullandı. Başkan Kerim Aksu da ******'a fındık figürlü plaket ile kavrulmuş fındık hediye etti. Belediye meydanında bulunan fındık heykeli önünde de fotoğraf çektiren ******, daha sonra beraberindekilerle birlikte Bulancak'a geçti. Bulancak ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantıya katılan ******, burada Giresun pidesi yedi. Bu sırada kahvaltının düzenlendiği bahçedeki salıncağa binen CHP milletvekili Mehmet Sevigen'in uzun süre telefonla konuşması dikkat çekti.

    ****** ve beraberindeki milletvekilleri kahvaltının ardından Ordu'ya hareket etti.

    Hakan KABAHASANOĞLU - GİRESUN - DHA

      Forum Saati Çarş. Mayıs 08, 2024 3:48 am