haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri


    Polat'tan Helvacı'ya '7' mesajı!

    avatar
    By_MeRT


    Mesaj Sayısı : 712
    Kayıt tarihi : 20/11/10

    Polat'tan Helvacı'ya '7' mesajı! Empty Polat'tan Helvacı'ya '7' mesajı!

    Mesaj  By_MeRT Ptsi Kas. 22, 2010 4:12 pm

    .
    Önceki gün Uzak Doğu'dan dönen ve takımıyla birlikte Kayseri'ye giden G.Saray Başkanı Adnan Polat, dün akşam Kadir Has Stadı'nda kendisine yakın 6 yöneticiyle birlikte oturdu ve adeta İkinci Başkanı Mehmet Helvacı'ya mesaj yolladı.

    Tüzüğe göre en az 7 yönetici kalana kadar başkan görevini sürdürebiliyor. Helvacı'nın geçen hafta başkanın yokluğunda 4 muhalif yöneticiyle yaptığı toplantı toplu istifalarla yönetimi düşürecek iddiasına yol açmıştı.

    Polat, Yiğit Şardan, Taner Aşkın, Ali Haşhaş, Murat Yalçındağ, Emir Sarıgül, Selim Sayılgan gibi kendisine yakın isimlerle gövde gösterisi yaptı ve "Dimdik ayaktayız" mesajı verdi.

    Kayseri'ye gelmeyen ve geçen hafta Helvacı'nın topladığı yönetim kuruluna katılan ancak muhalif isimler arasında yer almayan İbrahim Çağlar'ın yanı sıra Işın Çelebi'nin de Polat'a destek verdiği biliniyor.

    Bu arada Adnan Polat'ın yarın gerçekleştirilecek yönetim kurulu toplantısında istifasını isteyeceği Mehmet Helvacı'nın "Hayır" cevabı vermesi halinde, kendisinden ikinci başkanlığı geri alacağı iddia ediliyor.

    Sabah

      Forum Saati Salı Mayıs 14, 2024 7:31 am