haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri


    HÜRREM SIKINTISI

    avatar
    dolbyrek


    Mesaj Sayısı : 308
    Kayıt tarihi : 13/11/10

    HÜRREM SIKINTISI Empty HÜRREM SIKINTISI

    Mesaj  dolbyrek Paz Kas. 21, 2010 6:03 pm

    Bergüzar Korel’in, eşi Halit Ergenç’in Kanuni’yi canlandıracağı yeni dizide Hürrem Sultan karakteriyle oynayacağı sevişme sahnelerinden rahatsız olduğu öne sürüldü...
    20:57 | 16 Kasım 2010

    Yorum yaz Arkadaşına gönderSitene ekleSayfayı yazdırRSSAA+-
    MAGAZİN SERVİSİ

    “Bitmeyen Şarkı”nın çekimleri nedeniyle Çeşme’ye yerleşen Bergüzar Korel’i, eşi Halit Ergenç’in İstanbul’da yeni başlayacağı “Muhteşem Yüzyıl” dizisinin sıkıntısı sardı.
    İddiaya göre Korel, eşinin Kanuni Sultan Süleyman’ı canlandıracağı yeni dizisinin senaryosuna göz attı ve tutku boyutu yüksek olan hikâyedeki Ergenç’in Hürrem Sultan karakteriyle oynayacağı öpüşme ve sevişme sahnelerinden rahatsız oldu. Bu nedenle Korel’in uzun süredir aranan Hürrem Sultan karakterini canlandıracak oyuncunun kim olacağını çok merak ettiği konuşuluyor. Korel, geçen yıl eşinin “Acı Aşk” filminde oynadığı Cansu Dere, Songül Öden ve Ezgi Asaroğlu ile yakınlaştığı sahnelerden ise rahatsız olmamış, 3 oyuncuyu da tanıdığını ve çok sevdiğini söylemişti.

    Mavi gözlü ve sarışın olacak
    Meral Okay ile Tims Productions’ın patronu Timur Savcı’nın imza attığı dizide rol alacak, asıl adı Alexandra olan Hürrem Sultan karakterine sarışın, mavi gözlü bir oyuncunun seçileceği açıklandı.
    Müziklerini Fatih Atakoğlu’nun hazırladığı, yönetmenliğini Taylan Biraderlerin yapacağı dizinin çekimleri önümüzdeki hafta başlayacak.
    Okan Yalabık ve Nebahat Çehre’nin de rol alacağı dizide Hürrem Sultan için yurtdışında yaşayan bir Türk oyuncunun üzerinde durulduğu öğrenildi. Seçilecek olan oyuncu Ukrayna asıllı Hürrem Sultan’ın 17’den 52 yaşına kadar olan halini canlandıracak. Senaryosu tarih danışmanlarının katkılarıyla yazılan dizi için Tem Stüdyoları’nda dekor hazırlanıyor.


      Forum Saati Perş. Mayıs 02, 2024 8:32 pm