haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri


    Genç kızı şoka sokan ihmal! 20.11.2010 13:09

    avatar
    By_MeRT


    Mesaj Sayısı : 712
    Kayıt tarihi : 20/11/10

    Genç kızı şoka sokan ihmal! 20.11.2010 13:09 Empty Genç kızı şoka sokan ihmal! 20.11.2010 13:09

    Mesaj  By_MeRT C.tesi Kas. 20, 2010 11:03 pm

    .
    Genç kızı şoka sokan ihmal!
    20.11.2010 13:09


    Büyük bir gürültüyle düşen beton parçaları kızı şoka soktu!..

    Şişli'de bir apartmanın sıvaları caddeye düştü. Büyük bir gürültüyle düşen beton parçaları nedeniyle genç kız şoka girdi

    Apartman sakinlerinin bir süre önce toplantı yaptıkları ancak para toplanamadığı için tadilatın yapılamadığı iddia ediliyor.

    Edinilen bilgiye göre Şişli Kurtuluş Mahallesi Kurtuluş Caddesi'nde bulunan 8 katlı Adalar Apartma'nın dış cephesindeki sıvası caddeye düştü. Büyük bir gürültüyle düşen beton kaplama panik ve korku yaşanmasına neden oldu. Bomba patladığını zanneden bazı vatandaşlar korkudan ne yapacaklarını şaşırdılar. Beton parçanın yakınına düşmesinden dolayı Melis isimli genç kız sinir krizi geçirdi. Şoka giren genç kızı vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı. Ancak vatandaşlar başarılı olamayınca olay yerine ambulans çağırıldı. ilk müdühalesi yapılan genç kız ambulansa binidirildi. Korkudan elleri ve ayakları titreyen genç kız Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırıldı.

    "BOMBA ZANNETTİK "

    Olay sırasında caddeden geçen Metin Enis isimli vatandaş sesi duyar duyduğunu hemen karşı kaldırıma geçtiğini ardından ise bomba patladığını zannettiğini ifade etti. Alışverişten dönen ve olayı gören Birgül Güler ise; 'Kaya parçalarının düştüğünü gördüm. Birden çığlık atınca insanlar kaçıştı.İnsanların üzerine düşseydi çok daha kötü olabilirdi. Bayram günü verilmiş sadakamız varmış.'diye konuştu. Düşen beton parçaları 2 otomobilin hasar görmesine neden olurken beton parçalarının büyüklüğü olayın boyutunu ortaya koyuyor. Polis olayı izleyen vatandaşları sık sık uyararak olay yerinden uzaklaştırmada güçlük çekti.

    ONARIM İÇİN PARA TOPLANAMADI İDDİASI

    Olası can kaybının yaşanmaması yüzleri güldürürken binanın iki hafta önce onarılmak için toplantı yapıldığı ancak para toplanamadığı için tamiratın ertelendiği iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

    Uğur ALAATTİNOĞLU / İSTANBUL - DHA

      Forum Saati Paz Mayıs 19, 2024 3:17 pm