haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri


    Cem Yılmaz’dan kahkaha tufanı

    avatar
    dolbyrek


    Mesaj Sayısı : 308
    Kayıt tarihi : 13/11/10

    Cem Yılmaz’dan kahkaha tufanı Empty Cem Yılmaz’dan kahkaha tufanı

    Mesaj  dolbyrek C.tesi Kas. 20, 2010 6:15 pm

    DVD’de, Yılmaz, birbirinden komik hikâyelerini sevenleriyle buluşturuyor. “Cem Yılmaz’la Soru Cevap DVD”si şimdiden listelerde yerini alırken Youtube’a düştü. DVD’deki bazı diyaloglar şöyle:

    Teşhis Rıdvan Dilmen’den
    - Sahnede seyircinin biriyle atışıyoruz. Şöyleydi, böyleydi derken ‘Şunu yapabilir misin?’ dedim ve pat diye bacaklarımı yere açtım. Tabii kaldım bir süre öyle, ayağa kalıp ‘Ve ara veriyoruz’ dedim... İçeri kulise gittim, izleyenler arasında kim var, Rıdvan Dilmen. “Abi bir dakika bakar mısın?” dedim, pantolonu çıkardım ve bacağım dize kadar mosmordu. Rıdvan da işin uzmanı ya artık kırılmadık yeri kalmamış, tuttu bacağımı ‘Burası mı?’ demesiyle bağırmam bir oldu. “Baba bağı koparmışsın” dedi...
    - “Hokkabaz” filmini Gelibolu’da çekiyoruz. Bir tane yaşlı teyzeye ihtiyacımız var. Oyuncu olması gerekmiyor, herhangi biri de olabilir. Ben sadece köstekli saati sallayacağım ve o da ölecek, gözlerini kapatacak. Civar köylerden bir tane Fatma teyze bulduk. Teyzeye anlattık ne yapacağını, “Ben saati sallayınca sen de bayılacaksın” dedim, “öleceksin” demedim ama. Çünkü kadın zaten topun ağzında. Yönetmen “öl” dediğinde kadın gerçekten şalterleri indirebilir yani.

    Fatma Teyze paniği
    Neyse sonra dedik ki, “Sen bayıldıktan sonra sana 3 kere ‘Beste teyze’ diye seslenecekler, hiç kalkmayacaksın tamam mı?” dedik. Çekime başlıyoruz, ‘Beste teyze’ diyoruz efendim diyor. Sonra kendi adını yani ‘Fatma teyze’ demedikten sonra uyanmayacaksın diye tekrar söyledik. Seslendik kadına 3 kere “Beste Teyze” diye hiç cevap vermedi, tamam bu sefer oldu diye seviniyoruz. Kestik ve sonra ‘Fatma teyze’ dedik 2 - 3 kere, kadından hala ses yok. Sarsarak ‘Fatma teyze’ dedim. ‘Ne var be yavrum’ dedi. Altımıza ettik resmen.

    Abim çok komiktir
    - Abim Can Yılmaz çok komik adamdır. Abim de yazardır zaten. G.O.R.A’dan itibaren filmlerimde beraber çalıştık. Abim daha komiktir benden ama geçen gün yaptığı tespit çok iyiydi. Ben, “Madem komiksin niye sahneye çıkmıyorsun?” dedim. Cevap şu, “Kardeşim sen milyonlara seslenmeyi tercih etmişşin ben etmedim yaa.” Bu laf zaten bir adamın ne kadar komedyen olduğunu gösteriyor. Mesela babamın bir lafı vardır, “Oğlum ne yapıp edin ama elalemi bize güldürmeyin” derdi. Bu mühür gibi cümle.


      Forum Saati Çarş. Mayıs 15, 2024 7:06 pm