haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri


    Maksimum risk

    avatar
    dolbyrek


    Mesaj Sayısı : 308
    Kayıt tarihi : 13/11/10

    Maksimum risk Empty Maksimum risk

    Mesaj  dolbyrek C.tesi Kas. 20, 2010 5:35 pm

    Tedavisi Almanya'da devam eden Bobo, haftaya oynanacak Galatasaray derbisine yetiştirilmeye çalışılıyor. Ancak Brezilyalı yıldız tam iyileşmeden sahaya çıkarsa kendisini daha büyük bir tehlike bekliyor.

    Sakatlıklarla boğuşan Beşiktaş’ta taraftarlar Brezilyalı yıldız Bobo’nun önümüzdeki hafta yapılacak Galatasaray derbisinde oynayıp oynamayacağını merak ediyor. Kalçasındaki spazm nedeniyle Almanya’ya giderek Bayern Münih’in doktoru Wohlfahrt’a muayene olan Sambacı’nın durumu ise ciddiyetini koruyor. Ünlü Alman takımının doktoru yaptığı açıklamada, “Bobo’nun adalesindeki sorun başka bir oyuncuda olsaydı 1,5 ay takımdan ayrı kalırdı.

    En az bir hafta tedavi edilmesi ve ardından testten geçmesi lazım. Şayet kasta kopma olursa mutlaka ameliyat olması gerekir” ifadelerini kullandı.

    Sağlık ekibi takipte

    Beşiktaş’ın doktoru Devrim Urgun ise yaptıkları kontrollerin ardından Bobo’yu Almanya’ya kontrole gönderdiklerini belirterek, “Sakatlığı ciddi olduğu için Wohlfahrt’a muayene olmasını uygun gördük. Tedavisine orada devam ediliyor. Hafta içinde yapılacak testlerin ardından durumu netlik kazanacak” dedi.

    Teknik direktör Schuster’in de sağlık ekibiyle temas halinde olduğu, testlerin olumlu çıkması halinde Bobo’yu Galatasaray’a karşı oynatmak istediği ifade edildi. Ancak Bobo’nun tam iyileşmeden derbide oynaması büyük risk taşıyor. Sambacı’nın sakatlığının tekrarlaması halinde bu kez de devreyi kapatma tehlikesi bulunuyor.


      Forum Saati Paz Mayıs 19, 2024 7:24 am