haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri


    Galatasaray için yıldırım iddia!..

    avatar
    By_MeRT


    Mesaj Sayısı : 712
    Kayıt tarihi : 20/11/10

    Galatasaray için yıldırım iddia!.. Empty Galatasaray için yıldırım iddia!..

    Mesaj  By_MeRT C.tesi Kas. 20, 2010 5:28 pm

    .
    Bu ay başında sportif direktör Adnan Sezgin ile bir araya gelen ve Sercan'ın Galatasaray'a transferine "Evet" diyen Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın G.Saray'da yaşanan çalkantılı günlerin ardından sarı-kırmızılı kulübün başkanı Adnan Polat ile bir kez daha telefonda görüştüğü ve Polat'ın anlaşılan şartların geçerli olduğunu ifade ettiği öğrenildi.

    Sabah gazetesinin 18 Kasım günkü baskısındaki haber şu şekilde devam ediyor;

    Milan Baros'un yılan hikayesine dönen sakatlığı, Hagi'nin fazla kiloları nedeniyle kadroda düşünmediği Mehmet Batdal yüzünden devre arasında kadrosuna bir forvet oyuncusu katmasına kesin gözüyle bakılan Galatasaray, Sercan için Bursaspor'a 3 taksitte ödenmek üzere 6 milyon Euro teklif etti. Görüşmede Bursaspor'a Hagi'nin kadroda düşünmediği bir oyuncunun da bonservisiyle beraber verilebileceği ifade edildi. Bursaspor yönetiminin, Sercan'a soğuk bakan teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a eksiklerini belirlemesini ve Galatasaray'dan istediği oyuncuyu kendilerine bildirmesini istediği de gelen haberler arasında.

    SADECE 10 MAÇTA İLK 11'DE

    Ocak ayında Galatasaray'a gelmesine kesin gözüyle bakılan Sercan, bu sezon Bursaspor'da 17 resmi maçta forma giydi. Bu maçların 10'unda ilk onbirde sahaya çıkabilen genç yıldız, 1048 dakika sahada kaldı ve 3 gole imza attı.

    SERCAN DA İSTİYOR

    Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile yıldızı barışmayan Sercan, Galatasaray'da forma giymeye sıcak bakıyor. Bursasporlu genç yıldızın ailesinin de bu transferi istediği öğrenildi.

    Sabah

      Forum Saati Paz Mayıs 19, 2024 11:07 pm