haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri


    CHP’nin düştüğü durum ortada

    avatar
    dolbyrek


    Mesaj Sayısı : 308
    Kayıt tarihi : 13/11/10

    CHP’nin düştüğü durum ortada Empty CHP’nin düştüğü durum ortada

    Mesaj  dolbyrek C.tesi Kas. 20, 2010 5:16 pm

    Önümüzde bir seçim var. CHP’nin düştüğü durum ortada. Şimdilerde birleşme için ‘şunlarla yapalım mı, yapmayalım mı’ görüşmeleri yapıyor.
    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yakalandığı kanser hastalığından dün ölen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mustafa Kuş’un bugün Şanlıurfa’daki cenaze törenine katıldı. Eyyüp Peygamber Camisi’ndeki cenaze namazının akatılan ve Milletvekili Kuş’un Türk bayrağına sarılı tabutu başında dua eden Erdoğan, cenaze namazına katılanlara hitap etti. Erdoğan, daha sonra tabutu omuzlayarak bir süre taşıdı.
    Başbakan Erdoğan, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz ile birlikte, ‘DAP’ uçağı ile saat 11.15’te GAP Havaalanı’na geldi. Başbakan Erdoğan daha sonra saat 12.00 sıralarında cenaze namazının kılınacağı Eyyüp Peygamber Camisi’ne geldi.
    2007 yılında yapılan seçimde Ak Parti 9’uncu sıra adayı olarak seçilip TBMM’ye giren ve dün tedavi gördüğü Ankara’da vefat eden 7 çocuk babası 62 yaşındaki Mustafa Kuş için cuma namazının ardından cenaze namazı kılındı. Hz. Eyyüp Peygamber’in çile çektiği mağaranın bulunduğuna inanılan camiye gelen yaklaşık 7 bin kişi cuma namazının ardından, Şanlıurfa Müftüsü Ramazan Tahiroğlu’nun imamlığında cenaze namazı kıldı. Namaz sonrasında Başbakan Erdoğan, caminin merdivenlerine çıkarak Kuş’un dürüst ve görev adamı olduğunu belirten bir konuşma yaptı ve bazı milletvekilleri ile birlikte milletvekili Mustafa Kuş’un Türk bayrağına sarılı tabutunu omuzladı. Bir süre tabutu taşıyan Erdoğan, daha sonra cami bahçesinde Kuş Ailesi’nin fertlerine başsağlığı dileğinde bulundu.
    Tören ardından beraberindeki Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ve milletvekilleriyle birlikte parti il başkanlığını ziyaret etti. Erdoğan burada yaptığı kısa konuşmada şunları söyledi:
    “Herkes AK Parti’ye gelip siyasetini burada yapabilir, çünkü biz bir çatı partisiyiz. Partimize yönelik bazı katılmalar kimseyi rahatsız etmesin. Önümüzde bir seçim var. Görüyorsunuz, CHP ’nin düştüğü durum ortada. Şimdilerde birleşme için ‘şunlarla yapalım mı, yapmayalım mı’ görüşmeleri yapıyor.
    Bu neden oluyor? Tabii ki bu bizim gücümüzden ileri geliyor. Hiç kimse endişe etmesin, geçtiğimiz halk oylamasında nasıl bir araya geldiklerini ve ne sonuç çıktığını gördünüz. Evelallah biz bir olalım, diri olalım

      Forum Saati Paz Mayıs 19, 2024 11:54 am