haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri


    Kadının Üstündeki Yükleri Atın

    avatar
    erdielmaci


    Mesaj Sayısı : 199
    Kayıt tarihi : 18/11/10

    Kadının Üstündeki Yükleri Atın  Empty Kadının Üstündeki Yükleri Atın

    Mesaj  erdielmaci Cuma Kas. 19, 2010 4:11 am

    Mutlu bir seks hayatına sahip olabilmek için kadınların üzerindeki yükleri elinden almalısınız. Peki bunu nasıl yapacaksınız?

    Nasıl ki kadınlar bir yolculuğa çıkmadan önce koca bir bavul hazırlıyorlarsa, cinsellik sırasında da geçmişlerindeki tüm yükleri yanlarında getirirler. İşte üzerindeki bu yükleri hafifletip harika bir sekse kavuşmanın yolları...

    Problem: Fazla utangaç

    Bagaj: Kadınlar daha küçücük bir kızken 'hafif kız' kavramıyla tanışır. Tüm çevrelerinden evlenmeden önce cinsel ilişkiye girmenin 'iyi' bir kıza yakışmayacağını duyarlar. Hele cinsel fanteziler sadece kötü evlerde çalışan kötü kızların işidir. Oral seksin aslında günah olduğunu düşünenleri saymaya bile gerek yok.

    Bagajı boşaltın: Çıplaklık ve seksin kötü olmadığını ona gösterin. İkiniz de çıplak kalın, seksi işe dâhil etmeden gülün ve şakalaşın. Bu sayede kendini rahatlamış hissedecektir. Hatta en iyisi birlikte duş almaktır. Güzel kokulu duş jelleriyle birbirinizi yıkayın.
    Eğlenceli olan bu aktivite aynı zamanda seks içermediği halde çok seksidir.

    Problem: Kendini beğenmiyor

    Bagaj: Kendini ya çok şişman ya da göğüslerini tahta gibi bulur, Işığı kapattırır, kıyafetlerini asla tamamen çıkarmaz ve belinden aşağısına inmenize kesinlikle izin vermez.

    Bagajı boşaltın: Sorunlu olduğu noktalara odaklanın. Örneğin kalçasının çok büyük olduğunu düşünüyorsa, orayla daha fazla ilgilenin. Kalçası yokmuş gibi davranmak onun güvensizlik problemini daha da artıracaktır. Oysaki özel ilgi göstermeniz kendini her haliyle seksi hissetmesini sağlayacaktır.

    Problem: İsteksiz

    Bagaj: Siz haftada beş kez seks yapmak isterken, o ayda bir kere yapsa bile mutlu olabilir. Üstelik uzmanlara göre genelde bu isteksizliğin nedeni cinsellikle bağlantılı olmayabiliyor. Aksine, sorunlar daha çok günlük konularla ilgili olabiliyor: mali, ailevi ya da işle ilgili problemler gibi. Bu problemlerle boğuşurken seks yapmak istememesi sizce de normal değil mi?

    Bagajı boşaltın: Biraz romantizm. Zira romantizm kadınları hayatın gerçeklerinden uzaklaştırır ve seks isteklerini artırır. Ona olan aşkınızı göstermek kadar onu uyaracak başka bir şey yoktur. Taktiğiniz ise oldukça basit: çiçekler, ufak notlar ve sürpriz seyahatler. Bu beklenmedik hamleler ona seksin varlığını tekrar hatırlatacaktır.

    Problem: Orgazm olamıyor

    Bagaj: Genelde çoğu kadının doyuma ulaşmasını sağlayan tek bir yol vardır ve size bunu nasıl keşfettiklerini anlatmak istemezler. Zira ya eski erkek arkadaşlarından ya da mastürbasyon yaparken öğrenmişlerdir. Siz yatakta parendeler atsanızda, o söylemediği sürece, bunu keşfedemezsiniz.

    Bagajı boşaltın: Sadece tek bir pozisyon ya da metotla orgazm oluyorsa, tam olarak neden hoşlandığını anlamak için ona bu gece kontrolün onda olduğunu, ne isterse yapacağınızı söyleyin. Bu şekilde, tamamen kendi hoşuna giden pozisyonları seçecek ve siz de onun gizli zevk dünyasını keşfedeceksiniz. Tabii bu pozisyonları aklınızda tutmayı unutmayın.


      Forum Saati Ptsi Nis. 29, 2024 3:37 am