haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri


    İCA'dan pırıl pırıl ev aksesuarları!

    avatar
    moss


    Mesaj Sayısı : 52
    Kayıt tarihi : 11/11/10

    İCA'dan pırıl pırıl ev aksesuarları! Empty İCA'dan pırıl pırıl ev aksesuarları!

    Mesaj  moss Perş. Kas. 11, 2010 6:23 pm

    Seçkin dünya markalarını Türkiye'deki dekorasyon tutkunlarıyla buluşturan İCA'nın pırıl pırıl ev aksesuarları göz kamaştırıyor. İCA aksesuarlarının hepsi de ince ayrıntılara bezenmiş, özenle üretilmiş parçalar. İCA'nın sunduğu şeffaf ve parlak vazolar zarif tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Şamdanlar ve içlerine yerleştirilen mumlar evlerin içine tatlı bir ışıltı yaymak için hazır bekliyor.

    İCA, ev dekorasyonu ve aksesuarlarda birbirinden şık yüzlerce ürün seçeneği sunuyor. Dünyaca ünlü sayısız seçkin markanın yanı sıra iç mekan dekorasyonunda son derece elit bir konumda bulunan Flamant ve Austin markaları da İCA'larda sizleri bekliyor.

    Flamant tasarımları sıcak, bohem, nostaljik, titiz yansımalarıyla dikkat çekiyor. Markanın mobilya, aydınlatma, sofra takımları, yatak örtüleri, banyo, resim, kumaş, yer döşemeleri, aksesuarlar ve koltuk tasarımları bulunuyor. Dünya çapında ses getiren aksesuar markası Austin, Amerikan tarzını yansıtan çeşitli dekoratif objeler, vazo, ayna ve küçük aksesuar tarzı mobilyaların yer aldığı tasarımlarıyla göz dolduruyor.

    İCA, Etiler'de ise Ralph Lauren Home, Calvin Klein Home, Missoni Home, Selva ve Stanley gibi dünyanın en seçkin markaları özgün ev aksesuarı alternatifleri ile dekorasyon tutkunlarının ziyaretini bekliyor!

    Basın bülteninden derlenmiştir.

    İCA'dan pırıl pırıl ev aksesuarları! 20101110170838

    Kaynak: Chip

      Forum Saati Ptsi Nis. 29, 2024 12:26 pm