haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri


    bayram dönüşü yoğunluğu

    avatar
    erdielmaci


    Mesaj Sayısı : 199
    Kayıt tarihi : 18/11/10

    bayram dönüşü yoğunluğu Empty bayram dönüşü yoğunluğu

    Mesaj  erdielmaci Perş. Kas. 18, 2010 2:55 pm

    9 günlük Kurban Bayramı tatilini İstanbul dışında geçirenler dönüş yolunda. TEM otoyolunun Düzce Kaynaşlı kesiminde trafik yoğunluğu yaşanıyor. Yoğunluğun bayramın son günü olan yarın artması bekleniyor.

    9 günlük Kurban Bayramı tatilini İstanbul dışında geçirenlerin dönüş yolunda TEM Otoyolunu kullanması, Kaynaşlı bölümünde sabah saatlerinden itibaren araç yoğunluğuna neden oldu.

    Özellikle Ankara-İstanbul şeridinde yaşanan yoğunluk nedeniyle trafik ekipleri, sürücülerin kazalara sebebiyet vermemesi amacıyla kontrollerine devam ediyor.

    TEM otoyolunda araç yoğunluğunun akşam saatlerinde ve özellikle bayramın son günü olan yarın artacağına dikkat çekiliyor.

    Çanakkale Boğaz da yoğun

    Kurban Bayramı tatilini Ege ve Akdeniz bölgelerinde geçirerek Çanakkale güzergahı üzerinden İstanbul ve Trakya bölgesine gidecek vatandaşlar, dönüş yolunda zaman zaman yoğunluk oluşturuyor.

    Çanakkale Boğazı'ndan geçip, Avrupa yakasına ulaşan tatilcilerin mağdur olmaması için deniz ulaşımı Çanakkale-Eceabat ve Gelibolu-Lapseki hatlarında 4'er araba vapuru ile sağlanıyor.

    Bazı vatandaşlar ise Çanakkale ile Avrupa yakasındaki Kilitbahir köyü ile Çardak ve Gelibolu arasında sefer yapan küçük feribotları tercih ediyor.

    Çanakkale Boğazı ile adalar arasında deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ AŞ yetkilileri, Bozcaada seferlerinde yoğunluk olmasına rağmen ulaşımda aksama yaşanmadığını bildirdi.

    Yetkililer, Gökçeada seferlerinin normal olarak devam ettiğini kaydetti.

      Forum Saati Perş. Mayıs 16, 2024 10:12 am