haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri


    Mor Çatı’ya Alaton jesti

    avatar
    dolbyrek


    Mesaj Sayısı : 308
    Kayıt tarihi : 13/11/10

    Mor Çatı’ya Alaton jesti Empty Mor Çatı’ya Alaton jesti

    Mesaj  dolbyrek C.tesi Kas. 13, 2010 8:06 pm

    Şiddete uğrayan kadınlara “sığınak” yaptırmak için düzenlenen müzayedeye en büyük destek, şiddete uğradığı için eşine boşanma davası açan Leyla Alaton’dan geldi. Alaton müzayedede 15 eser satın aldı
    Şiddet gören kadın ve çocuklara hukuki, sosyal ve psikolojik destek veren Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı 20. yılında, Mor Çatı’ya yeni bir sığınak kazandırmak için önceki gece Otto Santral’de bir müzayede düzenledi.
    Gecede, Ajda Pekkan, Emel Sayın, Gönül Yazar, Hülya Koçyiğit, Hülya Avşar, Lale Belkıs, Nilüfer, Orhan Gencebay, Sezen Aksu, Tarkan, Tuncel Kurtiz, Türkan Şoray ve Zuhal Olcay gibi Türkiye’den sanatçıların yanı sıra Buika ve Monica Molina gibi yabancı sanatçıların da kostümleri satışa sunuldu. Meltem Cumbul ile birlikte sunuculuk yapan Cem Yılmaz, çok şefkatli olduğunu ve kadınlara karşı asla şiddet kullanmadığını belirtti. Cem Yılmaz gece boyunca Tarkan’ı diline dolarken, kıyafetlerin ismini de “Dön Bebeğim” ve “Kış güneşi” koydu. Yılmaz, “Megastarımızın giydiği kıyafeti alana bir sürprizim var. Kıyafeti içeride giydirip çıkaracağım, bir Japon geleneği bu” şeklinde konuştu.

    Bağış miktarı açıklanmadı
    12 yıllık eşi Mehmet Günyeli’den şiddet gördüğünü belirterek, geçen yıl boşanma davası açan ünlü iş kadını Leyla Alaton, müzayedeye en çok destek veren isim oldu. Alaton, Mor Çatı’nın yeni sığınma evi için toplam 15 eser satın aldı. Alaton, ne kadar bağış yaptığını açıklamadı.
    Gecede Türkan Şoray’ın kıyafeti 3500 TL ile en yüksek fiyattan satıldı. Şoray’ı, Tarkan ve Tuncel Kurtiz izledi. Tarkan kostümü 3250 liraya, Kurtiz’in meşhur fötr şapkası 3 bin liraya alıcı buldu. Gecede ayrıca futbol ve basketbol takımlarının imzalı formaları da satışa sunuldu. Gecede toplam 80.250 TL’lik satış yapıldı

      Forum Saati Cuma Mayıs 17, 2024 10:04 am