haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri


    Kelebek etkisi!

    avatar
    dolbyrek


    Mesaj Sayısı : 308
    Kayıt tarihi : 13/11/10

    Kelebek etkisi! Empty Kelebek etkisi!

    Mesaj  dolbyrek C.tesi Kas. 13, 2010 7:55 pm

    Tarkan, dün “Hem iş yapacağım hem gezeceğim” dediği Paris’e uçmak için gittiği ****** Havalimanı’nda, Dr. Oktay Onaran’ın “Kozanın Dönüşümü” adlı kelebek sergisini gezdi
    Tabloları yakından inceleyen Tarkan, “Bu hayvanları canlı yakalayıp mı sergiliyorlar ki, herhalde öyledir. Çünkü canlı yakalanmazsa herhalde renkleri solar. ‘Sergilenen kelebeklerin yaşam sürelerini doldurdukları’ yazıyor. Öyle değilse eğer, gerçekten çok üzülürüm. Tarkan, kelebeklerin güzelliğine hayran kaldı ama cansız kelebekler onu üzdü’ diye yazın” dedi.

    Kurbanlıklara da üzülüyor
    Bayrama doğru kurbanlık hayvanları görüp üzüldüğünü de söyleyen Tarkan, “Ben hayata farklı bakıyorum. Ama bazı gelenekler maalesef değişemiyor, keşke biraz değişse. Daha az hayvan öldürsek” diye konuştu.



    ‘İnşallah Hasankeyf kurtulur’
    Allianoi Antik Kenti ile ilgili de konuşan Tarkan, “Orayı korumanın yöntemleri vardı. Türkiye’yi Türkiye yapan bu güzelliklerdir. Bunlar tek tek yok oldukça ülkenin kimliği de yok oluyor. İnşallah Hasankeyf kurtulur. Maalesef ekonomik rant uğruna böyle yerler feda ediliyor. Üstelik de ömrü kısa olan projeler için” dedi.


      Forum Saati Perş. Mayıs 16, 2024 11:47 am