haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri


    HANGİ PARTİLER BÜYÜK İTTİFAK LİSTESİNDE?

    avatar
    anlataşkı


    Mesaj Sayısı : 100
    Kayıt tarihi : 13/11/10

    HANGİ PARTİLER BÜYÜK İTTİFAK LİSTESİNDE? Empty HANGİ PARTİLER BÜYÜK İTTİFAK LİSTESİNDE?

    Mesaj  anlataşkı C.tesi Kas. 13, 2010 6:46 pm

    Seçim barajını aşamayacağını düşünen sağ partiler büyük ittifak arayışına girdi. İttifak için başlatılan girişime hangi parti nasıl cevap verdi? İttifakın lideri olarak hangi isimler düşünülüyor?

    Büyük Anavatan Partisi Genel Başkanı Emanullah Gündüz, 'Büyük ittifaka çağrı' başlıklı bir mektup yazarak 19 partiye davet mektubu gönderdi. Çağrıya şimdilik iki partiden cevap geldi.

    Konuyla ilgili olarak Toplumsal Hafiza'ya özel bir açıklama yapan Büyük Anavatan Partisi Genel Başkanı Emanullah Gündüz, ''Siyasetin içinde bulunduğu kısır döngüden kurtarılması, siyasi partilerin asıl misyonu olan halka hizmet ve halkı temsil misyonunu yerine getirebilmesi için aslen bir olan ama farklı fraksiyonlara sahip partilerin seçim ittifakı artık bir zorunluluktur'' dedi.

    İki partiden cevap var!

    Gönderdikleri e postaya çok kısa bir süre içerisinde bir kaç partiden cevap geldiğini açıklayan Gündüz, ''Türkiye'nin güzide partilerinden cevap gelmeye başlamıştır. Bu ittifakta olacaklarını ifade etmişlerdir. BBP ve HAK VE HAKİKAT partisi birkaç gün içinde bu konu ile büyük ittifak projesine desteklerini açıklayacaklardır. Bayramdan sonra da sayın Erbakan hoca ile görüşmemiz olacaktır'' şeklinde konuştu.

    Bu ittifakın herkesi güçlendireceğinin altını çizen Gündüz, ''Büyük ittifak adil bir sistem ile adilce bir temsil ve paylaşım ile oluşturulacaktır. Bunu oluşturmak için büyük ittifak yönetimi parti genel başkanlarından ve gerekli üyelerden oluşacak ittifakın koordinasyonu ittifak sekreteryası tarafından yürütülecektir. Bunun için -ANAP- Büyük Anavatan Partisi gönüllü olmaktadır. Büyük ittifak ile araştırmalarımız sonucu en az yüzde 20'lik bir oy oranına ulaşılmaktadır. Bu da mevcut konjonktürde muhalefet partisi olmaya yetmektedir'' diye konuştu.

    Büyük ittifakı kurmak istedikleri 19 parti ve 2 siyasetçinin tek tek beklendiğini de kaydeden Gündüz, ''Bu partilere ve şahıslara büyük ittifak davet mektubumuz en kısa sürede ulaşacak ve bu partilerin genel başkanları ile kurban bayramdan sonra görüşmeler başlayacaktır.

    Halka hizmeti daha fazla yaygınlaştırmak ve daha iyi hizmet etmek için hazırladığımız öneriyi aziz milletimize ve saygı değer parti genel başkanlarına sonsuz sevgi ve saygılarımızla sunarız'' dedi.

    İşte büyük ittifak için düşünülen ve mektup gönderilecek partiler:

    Büyük ittifak için hangi partilere çağrı yapıldı? Lider isimler kimler okumak için tıklayın

    www.toplumsalhafiza.com

      Forum Saati Paz Mayıs 19, 2024 3:38 pm