haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri


    ‘Kayseri’de yolsuzluk var’

    avatar
    dolbyrek


    Mesaj Sayısı : 308
    Kayıt tarihi : 13/11/10

    ‘Kayseri’de yolsuzluk var’ Empty ‘Kayseri’de yolsuzluk var’

    Mesaj  dolbyrek C.tesi Kas. 13, 2010 2:57 pm

    CHP’li Kulkuloğlu’nin iddiasına göre Kayseri Adliyesi’nde görülen, trilyonlarca yolsuzluğun konu olduğu kamu davasında şehrin yöneticileri, Bakanlar Kurulu’ndan insanlar ve Ak Parti yöneticileri olduğunu iddia etti

    CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde Guinness Rekorlar Kitabı’na konu olacak bir yargılama safhasının yaşandığını anlattı. Kulkuloğlu, şöyle dedi: “Bir veraset ilamının bile 1 ayda alınabildiği yoğunluğu ile meşhur Kayseri Adliyesi’nde gerçekleşen ’56 sanıklı trilyonlarca yolsuzluğun konu olduğu bir kamu davasında’ yargılamanın tamamı gözaltı sürecinden başlamak üzere ve dava dosyası iki kez de Yargıtay’da temyiz incelemesine tabi tutulduğu halde 5 ay içinde karar verilip kesinleşmiş ve karar infaz edilmiştir.”
    “Acaba Adalet Bakanı bu jet rekortmen yargılama ve aklamayı Başbakan’a ve ilgililerine müjdelemiş midir?” diye soran Kulkuloğlu, “Bu dosya ve safahatı ile ilgili gerekli hukuki girişimlerde bulunulmakta olup, bu jet yargılama sürecine dahil olan herkesin ipliği pazara çıkarılacaktır” diye konuştu.
    ‘Bu davada kimler yargılanıyor?’ sorusuna Kulkuloğlu, “Şehrin tüm yöneticileri, AKP iktidarı yöneticileri, Bakanlar Kurulu’ndan insanlar, AKP yöneticileri, Türkiye tarihine örnek olacak bir davadır” dedi.
    Kulkuloğlu, “Muhtemelen Sayın Genel Başkanımız da bu konuda bir şeyler söyleyecek. Çünkü onun elinde bu dosya” diye konuştu

      Forum Saati Paz Mayıs 19, 2024 1:35 pm