haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri

haberler güncel siyaset gündem spor sağlık magazin teknoloji haberleri


    Baklava Sahibi Olmak için 4 Mükemmel Hareket

    avatar
    Ozan ~


    Mesaj Sayısı : 350
    Kayıt tarihi : 13/11/10

    Baklava Sahibi Olmak için 4 Mükemmel Hareket Empty Baklava Sahibi Olmak için 4 Mükemmel Hareket

    Mesaj  Ozan ~ C.tesi Kas. 13, 2010 2:25 pm

    Bu 4 egzersiz ile karın kaslarınızı harekete geçirin…



    Yoğun iş yaşamı nedeniyle spora ayırdığınız vakti azaltmanız gerekebilir. Bu da genellikle karın kaslarınızı ihmal etmeniz anlamına gelir… Bu program ile her hareket karın bölgenizi de çalıştıracak ve kısa zamanda hayalini kurduğunuz baklavalara sahip olacaksınız.



    1 Bacak kaldırarak barfiks çekme

    Elleriniz omuz hizanızdan biraz daha geniş açılmış bir şekilde barı kavrayın. Bileklerinizi birleştirip ayaklarınızı kıvırarak kalçanıza yaklaştırın. Göğsünüzü bara doğru yaklaştırıp aşağıya inin. Hareketi 6 kez tekrarlayın.



    2 Lateral raise with rotation

    Ellerinizde dumbbell’lar ile ayakta durun. Ağırlıkları kollarınız yere paralel hale genele kadar kaldırın. Bu noktada gövdenizi sağ ya da sol tarafınıza döndürebildiğiniz kadar döndürün bekleyin ve başlama pozisyonuna geri dönün. Aynısını ters tarafta da yapın. Toplamda hareketi 6 kez tekrarlayın.



    3 Lunging crunch

    Ağırlık istasyonuna arkanızı dönün ve ipi kavrayın. İpin uçları omuz hizanızda olsun. Bu şekilde öne doğru ‘lunge’ hareketi yapın. Ayağınız yere değdiği an karnınızı sıkıştırmaya başlayın ve arkada kalan diziniz yere değene dek eğilin. Bekleyin ve yavaşça ayağa kalkın. Bunu her bacak için 10’ar kez tekrarlayın.



    4 Chest press with crunch

    Egzersiz topunun üzerine sırt üstü uzanın. 2 adet dumbbell’ı omuz hizanızda tutun. Kollarınızı düz olarak yukarı uzatarak ağırlıkları yukarı kaldırın. Bu sırada kürek kemiklerinizi yukarı doğru itmeye de gayret edin. Bu noktada duraklayın ve başlama pozisyonuna geri dönün. Hareketi 10 kez tekrarlayın.

      Forum Saati Salı Mayıs 07, 2024 4:33 pm